Борисов: Радев държи цялата репресивна машина, има седем министри в новия кабинет

  • 11 декември 2021 12:25

  • 16105
  • 192
© Фейсбук

Защо хората 2009 г. избраха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в? Защото беше ясна идеологическа, християнска и консервативна партия. Ние обединихме и християни, и мюсюлмани. Не е важно на кой Бог се молим, а да сме вярващи. Вярваме в Бог. За нас България е над всичко. Това заяви пред младежи от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в лидерът на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на форум в Пампорово. 

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се доказа като патриотична и консервативна партия, пазейки националната сигурност на България. Това е нашата идеология! ГЕРБ-СДС е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция", каза той. 

Десислава Атанасова: Никога не е имало чадър от прокуратурата и КПКОНПИ за членове и министри на ГЕРБ

Питам се как ще управляват хора, изгубили изборите по брутален начин, как партийни лидери, сринали се на вота, ще стават вицепремиери и министри?! Лидерите, които понесоха най-ниските резултати в историята си, ще управляват България. Самите избиратели на "Демократична България" ги наказа жестоко - 6%, съобщи Борисов. 

Зачитаме и пазим правата на хората с различна сексуална ориентация. Години на ред те бяха гонени, дори незаконни. Който нож вади от нож умира. Не искам да се отнасяте с пренебрежение и към хората, които имат други предпочитания от традиционното. Но това, което църквата казва, е в основата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, обърна се още бившият премиер към МГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Правили сме много, ще правим много. Нито по образование и възраст нашите депутати не отстъпват по партията на "промяната". В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има армия от млади хора, учили в чужбина. Разликата с ПП е, че те не са нарушавали Конституцията на България. Тези хора, които казват, че с леви мерки може да има дясна идеология.

Отново виждаме 64% процента спад в инвестициите. А тези в ляво продават в бъдещо време. За 8 месеца няма нито една инвестиция, но за сметка на това ще има милиарди заеми, ще задължат държавата повече от всички. След "промяната" ще има катастрофа! Корупцията ги сплотява, а всеки нов договор, благодарение на петорната коалиция, ще е два пъти по-скъп. Ще говорят за магистрали, но няма да ги правят. Ицо Хазарта да им направи нови ленти.  От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не искаме новото правителство да се провали, защото ще сринат държавата. Но, ако теглят заеми, кой ще ги връща? При лошото правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се плащаше по 70 лв. ток. Газът и нафтата с рекордни цени. Да върнат цените от управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ще ги подкрепим!

Радев държи цялата репресивна машина - това правителство тотално се контролира от Радев. Президентът има седем министри. Остава им само да изчегъртат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, всичко друго е изцяло узурпирано. Вчера един пощальон - министър, дойде и каза как трябва да се махнем. Също като през 1944 г. Дойдоха да ни тормозят, но се уплашиха. Една политическа партия е истинска партия, която е минала и през управление, и през опозиция. В. "Труд" са имали жестоки статии срещу управлението ни, но ние не отидохме за ги гоним.

ГЕРБ: Минеков е еманация на овластената арогантност и простащина! Няма да напуснем НДК

"Новите щели да покажат какъв да е народния представител и го показаха - всички ние влизаме навсякъде със сертификати, но само за тях няма правила. Целият демократичен свят въведе сертификатите, а ние при 20% ваксинирани - абсурд. Или да приложат зеления сертификат, като в цяла Европа, или да го премахнат изцяло. Защо парламентът да е с привилегия. Против сме и да мъчат децата с тези уж щадящи тестове", коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

БАЗ и СЗБ: Щом зеленият сертификат не важи за Парламента, да отпадне навсякъде

Диктаторът Радев ще хвърли отговорността към новия кабинет - и по темата за Македония, каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

За седмица приключи данъчната проверка на Рашков - с 19 имота. Сега 5 години не могат да го пипнат. На всички хора от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в им удължиха проверките с по 7 месеца, завърши Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
16105 192

Свързани новини

Коментари 192

Добави коментар
ivancho

2021.12.15 | 07:41

192
"хората 2009 г. избраха ГЕРБ" - "Защото беше ясна идеологическа, християнска и консервативна партия" това е като да наречеш черната чума - здраве .......

2021.12.13 | 23:56

191
В затвора мутро от СИК!
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.12.12 | 20:30

190
Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2021.12.12 | 20:24

189
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Шукрю Бенли

2021.12.11 | 23:32

181
Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките, хотелите, наркотиците, робините и милионите!: uni.su/h3K04v

2021.12.12 | 01:44

188
Май бъркаш Бойко с БСП,БКПто??!! За десет години ви запълни засраните дупки и окрадените финанси!Благодари се че не е ревнив и отмъстителен като вас,че ще ви избеси по дърветата,дето още Фердинанд ги е сял,а вие само бяряхте и тъпчехте в ненаситната,беззъба,червена ,100 годишна уста, Ниноширо Тъпанака!!!
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2021.12.11 | 23:40

184
Kуpвaта Цвeтaнka прала милиони на Канибала Бoкo-Българоубиеца от петрол, наркотици и трафик на момичета за сексробини!: uni.su/UbrAlt

2021.12.12 | 01:43

187
Май бъркаш Бойко с БСП,БКПто??!! За десет години ви запълни засраните дупки и окрадените финанси!Благодари се че не е ревнив и отмъстителен като вас,че ще ви избеси по дърветата,дето още Фердинанд ги е сял,а вие само бяряхте и тъпчехте в ненаситната,беззъба,червена ,100 годишна уста, Ниноширо Тъпанака!!!

2021.12.12 | 01:43

186
КОЙ УМ МОЖЕ ДА ГО ПОБЕРЕ, СЛЕД ТЕЗИ ТЕЖКИ ОБИДИ, НАНЕСЕНИ ОТ ЧЕТИРИТЕ ПАРТИИ, ЕДНА НА ДРУГА, СЕГА ДА ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ.ТОШКО АФРИКАНСКИ, КАКТО И ДАЙ-Б. КАЗВАХА БЕЗ БСП, ДПС И ГЕРБ...СЛЕД ДВА НЕУСПЕШНИ ПАРЛАМЕНТА, ВИДЯХА, ЧЕ НЕ САМО ЧЕ НЯМА ДА ИМ СТИГАТ ГЛАСОВЕ, АМИ И СЕ РАЗПАДАТ. МАНОЛОВА НЕ ВЛЕЗЕ, А ТОШКО И ДАЙ Б, НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА. ТУК В ТОВА ВИДЕО, ТОШКО ПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ АСЕН ВАСИЛЕВ С ДОКАЗАНИ ФАКТИ, ЧЕ Е КРАДЕЦ И СЕ СЪДЯТ В МОМЕНТА А ПЕТКОВ ЛЪЖЕЦ. И КАЗВА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ВИНОВНИ, АКО ГИ БЯХМЕ ПОДКРЕПИЛИ, НО СЕГА ГИ ПРОВЕРИХМЕ И ЗА В БЪДЕЩЕ НЕ... Е БЪДЕЩЕТО ДОЙДЕ БРЕ ТОШЕ КАКВО СЕ ПРОМЕНИ..ДАЙ Б, НАЛИ НЕ ИСКАШЕ ДА ЧУЕ, ЗА БСП, КАКВО СЕ ПРОМЕНИ...Е ВИЖТЕ КРАЯ НА ВИДЕОТО, КАКВО СЕ ПРОМЕНИ. РАДЕВ ПРАТИ ДА ОСВИРКАТ ТОШЕТО, ЗАПЛАШИХА ТРИФОНОВ И КЛЕКНАХА...Е СЕГА ЩЕ ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕЛ, РАК, ЩУКА И КРОКОДИЛ.САМО, ЧЕ КАКТО ПРЕДСКАЗА БАБА ВАНГА ЩЕ ИЗКАРА ДО ЯНУАРИ, КОГАТО ХОРАТА СИ ПОЛУЧАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА.
ЦPУ

2021.12.11 | 23:42

185
Факт! Kуpвaта Цвeтaнka агитира предизборно в Червен Бряг: uni.su/cLqF0J
Юлиана

2021.12.11 | 23:34

183
Канибала Боко-Българоубиеца целува ръка на татар-циганина Доган-Сопола: uni.su/zQAVxq
георги

2021.12.11 | 23:33

182
смешен си мършо! сега вече Бойко Рашков ще ви разкажи играта!

Добави коментар

Водещи новини