Кирил Петков: Време е да си свършим работата!

  • 03 декември 2021 09:29

  • 3292
  • 18
© Bulphoto

„Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява не само своите избиратели, а и целият български народ. Наш дълг е да служим на българския народ – горд народ с велика история“, каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически,  съпредседател на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП), в реч пред парламента.

"Време е за нулева толерантност към корупцията, за нетърпимост към кражбите, време да защитаваме интересите на избирателите си. Време е да направим България, с която да се гордеем. Време е да бъдем активен член на Евросъюза, който да помага за развитието му, време е България да е лидер в региона, време е за България, където младите се връщат, а възрастните имат достойни старини. Време е за иновации. Време е да вложим нов смисъл в понятието народен представител. Време е да си свършим работата", категоричен е той.

"Намираме се на най-красивото кътче на Земята, но за съжаление прекалено дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства", заяви той.

Петков изреди редицата проблеми в България. Той попита къде са били народните представители. „Отговорът се крие в няколко думи – алчност, егоизъм и нехайство. Не на всички, но на много от тях“, допълни съпредседателят на ПП.

Президентът: В България протичат дълбоки процеси по възстановяване на демокрацията

Последвайте канала на

Десислава Станева
3292 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.12.03 | 14:14

18
След решението на Конституционния съд има само две възможни хипотези за Радев! 1. Знаел е за двойното гражданство на К. Петков и въпреки това престъпно го е назначил за министър, нарушавайки Конституцията и законите на страната. /най-вероятна хипотеза/ 2. Проявил е престъпна небрежност и въпреки, че е могъл, не е извършил необходимата обстоятелствена проверка за гражданския статут на Петков! И в двата случая не е за президентството, а за затвора!

2021.12.03 | 14:13

17
Welcome, импийчмънт ! чл. 103 на Конституцията : (1) Президентът и вицепрезидента не носят отговорност за действията , извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията . (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание , ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. (3) Конституционния съд разглежда обвибебието срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението . Ако бъде установено , че президент или вицепрезидент са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията правомощиятя им се прекратяват !

2021.12.03 | 14:12

16
+Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2021.12.03 | 14:12

15
"МАШИНИТЕ МОГАТ ВСИЧКО"! Вече се намираме в Бъдещето и на тия избори ще докажем ..Резултатите от гласуването, това е просто софтуерен проблем! На всички ни е ясно че Сиела е подизпълнител на една фирма пряко свързана със Сорос и ДП на САЩ, т.е. бай Джордж и Бай Дън ни продават своите машини и ни продава своят уникален софтуер за печелене на избори, който проработи в САЩ миналата година и направи Бай Дън президент! Тъй като няма сила, която да накара ЦИК да спре да се държи престъпно идиотски, а и никой не подкрепя ГЕРБ в разумното им искане, че да накара секциите да броят хартиените бележки от машините и да ги сравняват с резултатът на машината, то и Радеф и ПП "ПП" на Кирчо Папура и Асенчо Лондонския крадец може да спечелят изборите, ако искат и с 60%, но някакси няма да е прилично, затова Фатмака ще отиде на балотаж, а ПП "ПП" ще се задоволи с 20-25%, първо или второ място, като Дългуч войвода на предните избори, или максисум 30% за да могат заедно с останалите просташки парии без БСП да имат 50% + 1 депутат минимум и с това се занимават в момента софтуерните специалисти от Сиела и правилната част от ЦИК. Ако се наложи ще отцепят няколко човека от групата на Нинова и пак ще имат 120 + души. И тогава СОРОС, като един Оруел ще ни е спечелил изборите, Оруел ще ни гради настоящето и бъдещето! Гнусотията идва!

2021.12.03 | 14:11

14
+КИРО ПАПУРА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП КОЙТ0- С АВЕРЪТ СИ ОБИРА ПРЕЗ 1991Г ЗАВОД ЕЛЕКТРОНИКА И ОТМЪКВАТ 187МЛН ДОЛАРА В АВСТРИЯ И ПО-КЪСНО В КАНАДА; АЧО ФАЛИТА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП, РАБОТИЛ В МВР А ПО-КЪСНО КАТО НАДЗОРНИК ПРИКРИЛ МИЛИОННИТЕ ДАЛАВЕРИ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛА МАРИЦА; МУНЧО КРАДЕВ – БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ЗАВЪРШИЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВНВУ ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАЛ В СССР С НАБЛЮДАВАЩ ГЕН. ОТ КГБ РЕШЕТНИКОВ, ПРИКРИТ ПУТИНИСТ, КРАЙНО ОПАСЕН ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС; ОТПАДНАЛИТЕ ОТ КЛАСАЦИЯТА – КЮСТЕНДИЛСКАТА ЧОЧАРКА, ПРЕДЛОЖИЛА ПРЕЗ 2013Г. ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, СНИМАНА МНОГОКРАТНО В ПОКОИТЕ НА ЧЕРЕПА; БАБАКЯН, БАЩАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ..ПИШМАН-АДВ. ХАДЖИГЕЙОВ – ОТЯВЛЕН ЗАЩИТНИК НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, С ТЕСНИ НЕФОРМАЛНИ ВРЪЗКИ С ГЕЙ-ОБЩНОСТТА, АДВОКАТ НА ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТНАТА КМЕТИЦА ХВАНАТА С ПОДКУП ОТ 70000ЕВРО; МРАВОЯДА – СИН НА АКТИВИСТКА ОТ БКП, ОТГОВАРЯЩА ПО ЛИНИЯ НА ДС ЗА ДОГАН, БИВШ МИН. ОТ ГЕРБ, УВОЛНЯВАН НАВСЯКЪДЕ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И Т.Н. И Т.Н.

2021.12.03 | 14:11

13
+Нова бактериална инфекция се появи сред протестърските партии - Ачо Крадеца и Киро Бактерията "Продължаваме поДмяната"- първата жертва на бактериалната инфекция е отровните мутри на Мая, които са аут от НС. Да видим бактериалната инфекция, водеща до млечно-кисели ферментации, колко ще убие от останалия тату чалга ДеБълен протестърски вот и от партизаните на Нинова. Между другото очакваме фалшивата декларация за канадското гражданство на Киро КанадецО, която го праща до 3 години в затвор! Но мисирките не питат Киро за тази нагла измама!

2021.12.03 | 14:11

12
Няма смисъл, от много коментари, да допринасяме да печели този канал. Ето едно обобщение и толкоз. Две години Диков реве по Бойко и файда никаква, не знам, как още му плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИ

2021.12.03 | 11:00

11
Лъжец и агент на друга държава... Горко ни
vizitor

2021.12.03 | 10:55

10
СРОК ДО АПРИЛ.
божкофф от ДУБАЙ

2021.12.03 | 10:29

9
айде де, от една година насам наливам пари в г,ъзъ на фигуранта от славяново и на такива смотаняци като те.бе и Асан Банго Васил!

Добави коментар

Водещи новини