ГЕРБ: На служебното правителство не му пука за образованието и гледа само да се уреди с комисионни от тестовете за децата

  • 02 декември 2021 12:04

  • 8889
  • 56
©

Служебното правителство създаде безпрецедентен хаос в сферата на образованието. Те направо пренебрегнаха образованието. Очевидно служебното правителство не може да се справи с доставката на тестове. Призоваваме децата още утре да бъдат върнати в училищата. Тестване трябва да има, когато са осигурени логистично самите тестове. Това правителство показа, че образованието не му е приоритет. Пълно безхаберие и абсолютно незаконосъобразни решения в сферата на образованието. Даже някои от тях са и антиконституционни.

Това заяви на брифинг бившият министър на образованието и член на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Красимир Вълчев. 

Образователният министър: От понеделник всички ученици трябва да са в клас

"Още лятото бяхме предложили да се осигурят тестове за учениците, но то беше подминато с безразличие. Свикваха се всякакви комисии, занимаваха се с нас, но образованието беше подминато и оставено на последно място. В момента нямаме отговорна власт, на която да и пука за образованието. В момента се случва загуба на умения и мотивация за учене сред децата. Това ще даде пагубни резултати след няколко години. Сега се даде възможност децата да не ходят на училище легално, което е незаконосъобразно. Призоваваме министрите на образованието и здравеопазването да върнат още утре децата без никакви тестове, докато не бъдат осигурени такива", добави още той. 

Над 1,200 млн. теста на седмица са необходими, за да се върнат всички ученици в клас

"Това, което прави служебното правителство в последните месеци, е едно абсолютно нищо в образованието. Редят схеми за комисионни чрез тестовете. Ние ги призоваваме да върнат децата в клас и да си се разбират за комисионните. Да заложиш бъдещето на децата, защото не можеш да се разбереш коя фирма да внася тестовете и колко комисионни ще получиш е престъпление", обяви от своя страна Тома Биков. 

Валери Белчев: В Бюджет 2022 предлагаме увеличение на минималната заплата, майчинството, детските надбавки и минималната пенсия

"Все още нямаме предложен бюджет. Това се дължи на факта, че се готви тегленото на нов дълг в размер на 12 млрд.", каза Томислав Дончев. "Вчера министирът на финансите обяви проекта за бюджет за 2022 година и колко ще стане минималната пенсия. После от министерството го опровергаха. За първи път виждам такова нещо и изниква въпроса - кой ръководи финансовото министерство. Тези хора трябва да си правят сметка с какви средства разполагат и това замерване с числа и сватбарско надвикване е безхаберие. Ако един пенсионер разчита, че пенсията му ще е по-голяма и това не се случи, какво ще стане? Тук е важно е кой има интерес от тази ситуация. Отговорът е само един - президентът и аз го призовавам да проведе една строева подготовка", заяви още той.   

МФ с важно уточнение за размера на минималната пенсия в проекта за Бюджет 2022

 

Филип Епитропов
8889 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
Якошиба Угъзаки

2021.12.02 | 23:26

56
Пък на Деса-Дуловска и мирише минжата! Десооо, чипкай я тъз минжъ със съпун мъ, ОФЦООО!
♥Гюлчeн oт сeлo Maнacтир♥

2021.12.02 | 23:22

55
Дизел не се пали от искра, още по-малко и през нощта при ниски температури не! Маршрутът от Турция за Македония е много странен! Деца на път в чужбина по това време на седмицата и на годината, а не в училище! Огнената бомба е избухнала вътре в автобуса, защото отвън и пластмасовите задни светлини и гумите са невредими, теорията за искрата от мантинелата е глупост. Очевадно е, че всичко е умишлено, въпросът е дали е с цел обир и отвличане на секс-робини, или е огнено жидовско жертвоприношение! Жидовете от MOCAД ли принесоха в жертва албанските деца и жени на Молох!
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2021.12.02 | 23:21

54
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
Алла до Севастократ Бокодер

2021.12.02 | 23:19

53
Факт! Жертвоприношение детей распростренена и в Россие, дети часто пропадает.
Саша Малаева до Севастократ Бокодер

2021.12.02 | 23:19

52
Факт! Самые кровавые жертвоприношения творятся в высших кругах элиты и правящих семьях европы. Каждый год сотни тысяч детей похищают и убивают, потому что они часть процветающего бизнеса принесения людей в жертву.
Севастократор Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp

2021.12.02 | 23:17

51
Всяка година стотици хиляди деца стават жертва на управляващите света педофили, и на процъфтяващият бизнес с принасянето на човешки жертви на звяра. Светът от векове се управлява от юдейски семейства служещи на Сатаната и мразещи неюдеите. В техните сатанински ритуали човешките жертвоприношения са задължителен елемент. Горенето на жени на клада в средновековието също е юдейско жертвоприношение. Всички висши политици в клозета БГ са масони-сатанисти. Извършили са огненото жертвоприношение, защото виждат, че народът се пробужда и краят им наближава. Принесли са жените и децата в жертва на Сатаната, с молба да ги остави да властват, и да ги пази от народната омраза. За мен няма и грам съмнение, че това е ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНЕ и, че цигано-жидо-масонската държава БГ+Шиптара-Мафиоз Зоран Заев + Боко-Българобиеца, са устроили това.
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp

2021.12.02 | 23:16

50
Още като съобщиха за катастрофата, изказах предположение и то е най-вероятното, за атентат. Извършителя е изчезналия маке-сирийски главорез от службите, който се е качил в София, поставил е бомбата, и по време на почивката на бензиностанцията и се е изнизал. Всички в автобуса са били албанци, а терориста е маке-лайно с изрязано от албанците име на гърба. Пък трупа подхвърлен 4 дена по-късно, е на дете пренесено в огнена жертва на Молох от управляващата Сатано-Върхушка в клозета БГ.
Юлиaнa

2021.12.02 | 22:15

49
KУPВИTE са в ДAНC! Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ! Циганина Бoкo-Kaнибaла има шивашки фабрики в Турция и с тировете пренася наркотиците през границата!
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2021.12.02 | 22:14

48
Кaнибaла Бoйко Бoрисов-Българoубиeца – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2021.12.02 | 22:14

47
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!

Добави коментар

Водещи новини