Тома Биков: Грешка ще е Рашков да е част от следващото правителство

  • 04 декември 2021 20:38

  • 8681
  • 53
Тома Биков:  Грешка ще е Рашков да е част от следващото правителство
© Нова телевизия

Вече шест месеца сме в опозиция, така че едва ли ще имаме нужда от чак толкова време да свикнем да сме такава и в 47-ото Народно събрание. Да си в опозиция е доста по-лесно, отколкото да си в управлението. Това заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ в предаването „Карай направо” по Нова телевизия.

„Поради това, че доста дълго време сме били в управлението, сме имали възможност да виждаме от тази позиция опозицията и със сигурност сме имали своята представа за това каква трябва да бъде една опозиция, за да бъде полезна не само за себе си, но и за държавата. На тази база сме склонни да покажем, че е възможно да има и опозиция, която да е полезна за държавата, която няма за основна цел да паразитира върху проблемите и може да се държи конструктивно”, каза още той.

„И в предишните две Народни събрания призовавахме партиите, които се бяха обявили за партии на промяната и протеста да поемат отговорността за управлението на държавата, защото по-лошото от слабо правителство е изобщо да няма правителство. Нямаме илюзиите, че бъдещето управление, ако токова се случи, дай Боже да се, ще бъде максимално ефективно, добро и че ще успее да покрие всички изисквания на избирателите”, добави Биков.

Той е категоричен, че следващото евентуално управление ще бъде нестабилно. „Това обаче не означава, че отсега можем да кажем колко дълго ще продължи то. Има нестабилни правителства, които продължават и по-дълго време”, коментира той.

Кирил Петков отговори кога ще е готова черновата на коалиционното споразумение

Според Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за в момента има няколко центъра на власт. „Безспорно единият е г-н Радев. Във втори започва да се превръща Нинова като най-активна. Като трети център на власт би могло да се обособи „Продължаваме Промяната”. Според мен на този етап те по-скоро принадлежат към центъра на Радев, но ако поемат отговорността за управлението в един момент не е изключено да се получи разнобой между него и тях, защото интересните им може и да не се препокрият”, посочи той.

„Смятам, че предстоящата евентуална коалиция би била коалиция на необходимостта, а не на свободата и на свободния избор на тези хора”, категоричен бе депутатът от ГЕРБ.

„Те са принудени да се съберат и да излъчат управление, защото предварително са си задали някакви червени линии, например спрямо нас, но ние нямаме проблем с това. Предварително са се ограничили в този формат и в момента са принудени да изпълнят този свой ангажимент. В много тежка ситуация са, защото ако не изпълнят още веднъж ангажимента да съставят редовно управление, част от тях изобщо няма да влязат в парламента”, каза той. И добави: „Необходимостта, която ги свързва, е нещо доста нетрайно и изморяващо”.

По думите на Биков би било грешка Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския да бъде част от следващото правителство. „Мисля, че бъдещата конструкция се нуждае от успокояване на страстите. Не виждам Рашков в една такава ситуация до колко ще бъде полезен”, посочи той.

Водещите новини! Петков отговори кога ще е готова черновата на коалиционното споразумение, Рашков предложен да остане на поста си

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8681 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
perko dalaverko

2021.12.11 | 14:10

53
toma neverni ti si gre6ka na prirodata

2021.12.11 | 13:47

52
Грешка е защото ще изгниете в пандиза , мама ви нагла !
Е са

2021.12.05 | 20:08

51
Кой друг ще ни развеселява? Маямата улетя :)
Анонимен Анонимен

2021.12.05 | 11:25

50
Рашков ще те арестува и тогава ще е голямото пеене против Борисов защото ти фурнаджийска лопата търсиш само келепира
Анонимен Анонимен

2021.12.05 | 11:22

49
Само той ще ви вкара в кауша и няма да има прашки за всяка вина
Анонимен Анонимен

2021.12.05 | 11:20

48
Само той ще ви вкара в кауша и няма да има прашки за всяка вина
Иво

2021.12.05 | 11:13

47
Голям страх ги тресе гербаджиите. Май мирише им на Централния.
Дедо Пене

2021.12.05 | 08:33

46
СТРАХ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД И ЗАТВОР ТРЕСЕ. ЕДНОКНИЖНИКА И НЕГОВИТЕ ПАЖОВЕ СЕ ХВЪРЛЯТ НА АМБРАЗУРАТА ДА ГО БРАНЯТ.
катана

2021.12.05 | 07:28

45
според мен Рашков ще е този който ще разруши коалицията,Той живее още в миналото и е спец по интригите,ще направи няква интрига за някой от партньорите и ето ти края.

2021.12.05 | 07:24

44
ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА СИ ТИ БИКОВ

Добави коментар

Водещи новини