Кирил Добрев попиля Нинова: Участието на БСП във властта е един смокинов лист

  • 28 ноември 2021 18:24

  • 11716
  • 8
Кирил Добрев попиля Нинова: Участието на БСП във властта е един смокинов лист
© Кадър: БНТ

Знам за хора, които са част от Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, които имат повече снимки с Борисов, отколкото с Нинова. Има човек от обкръжението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, който е взел над 150 млн. лева от обществени поръчки на Борисов. Това заяви Кирил Добрев в предаването „Говори сега“ по БНТ.

Според него Нинова визира хора, от които иска да се отърве.

Той отказа да назове човека, когото има предвид. Изтъкна, че първо иска да изчисти този въпрос вътре в партията, а после ще представи информацията публично. Затова очаква лична среща с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Крум Зарков: Ролята на БСП не е да бъде незаобиколим фактор, а да бъде факторът

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е преживя много тежко поражение. Ние изгубихме част от ядрото си. Едва 8500 млади човека са гласували за нас, останалите са хора с пенсионна възраст. Това е партия със затихващи функции, която може да изчезне“, предупреди той.

„Нинова няма как да се лиши от двама души - Крум Зарков и Драгомир Стойнев. Те са възпитаници на Харвард и Сорбоната. Това са подготвени и умни хора, с които може да се води нормален разговор“, смяна Добрев.

Той коментира и как вижда преговорите за кабинет.

„Преговорните екипи, излъчени от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са бивши министри от времето на Жан Виденов или такива, които свързвам само с опашките по магазините. Ако това са лицата след реформата на Нинова в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, по-добре е да не участват“, подчерта Кирил Добрев.

Добрев изтъкна, че вижда в "Продължаваме промяната" единствената възможност за отстраняването на ГЕРБ от управлението. Според него обаче БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не трябва да участва с министри в новия кабинет, защото не е в позиция да поема подобни ангажименти.

„Участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във властта е един смокинов лист. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не си решава проблемите с участието във властта, след слабото представяне на изборите. Това ще е от полза само за ръководството. Това се прави единствено и само, за да може Нинова да спечели на Конгреса“, разкри той.

„Всяка партия, влязла в изпълнителната власт излиза с по-нисък рейтинг. Ние сме в менгеме между две десни партии. Как ще мине лява идея? Най-добрият преговарящ е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, защото тя до стената и ще приеме всичко. От тази позиция ти нямаш моралното право да преговаряш и да поемаш отговорност“, обясни още Добрев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11716 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
gogo

2021.11.29 | 06:18

8
Na 4ervenite komuniagi predi im pre4eha SDS , sega GERB i SDS.....goliama borba za pari pada....Al4ni hora.

2021.11.28 | 22:23

7
За 15 години и толкова не можахте без нея!

2021.11.28 | 22:06

6
Станишев , Борисов , Симеон , Доган ,Костов , Първанов , Плевнелиев и много други боклук до боклук ! Да се чуди човек кой е голям , по - голям , най - голям ! Угробиха България и ограбиха българите!

2021.11.28 | 21:17

5
Този пък ако е лидер няма и 1% да вземат. Такива като него трябва да се откажат от политиката, само отблъскват хората.
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2021.11.28 | 20:36

3
КИРЧО, ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ СА ТЕ ХВАНАЛИ С ЕДНИ, АКО СИ СПОМНЯМ ДОБРЕ 600 ХИЛЯДИ ЕВРО НА ГРАНИЦАТА И ОТТОГАВА БОКО ТЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕТЕ СИ?
Мария

2021.11.28 | 21:03

4
Вярно е!
????

2021.11.28 | 20:23

2
Добре де и ние ПОЗНАВАМЕ и ЗНАЕМ за такива хора"Другарю" Добрев, но КАЖЕТЕ :КОИ са ХОРАТА, които ПОДМЕНИХА листата на "бсп" за Евровота, СЪЩИТЕ ли са или.......?! ИМЕНА, "Другарю" Добрев, ИМЕНА ПОСОЧЕТЕ!!!

2021.11.28 | 18:45

1
Крум Зарков каза, че сте фактор, но не каза, че факторът е онова нещо под смокиновия лист.

Добави коментар

Водещи новини