Крум Зарков: Ролята на БСП не е да бъде незаобиколим фактор, а да бъде факторът

  • 28 ноември 2021 15:36

  • 1962
  • 18
Крум Зарков: Ролята на БСП не е да бъде незаобиколим фактор, а да бъде факторът
© bulphoto (архив)

„На мен ми липсва онази червена линия, която да направи БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не само една от присъдружните, не само партията с 26 парламентарни гласа, един-двама-трима министри, председател на Народното събрание и каквото и да било, а партията, която гарантира онази социална глътка въздух, необходима на българските граждани след едно десетилетие, маркирано от олигархично, корумпирано и крайно дясно управление, което направи на социалната политика да се гледа като на подаяние и на подхвърлени пари за помощ.“ Това заяви пред БНР Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Според Зарков участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в управленската конфигурация трябва да е свързано точно със социалния вектор, защото там е потенциалът на партията, независимо от слабия изборен резултат и малкия брой депутати.

Коалиционни преговори: Нинова с разкрития за ключовите разговори с ПП

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да мисли за себе си като малко колело в голяма коалиция. Не е това ролята на единствената, най-голямата лява партия в страната. Ролята ѝ не е да бъде незаобиколим фактор, а да бъде факторът. И тя има потенциал да го направи“, подчерта той.

„Без никакво съмнение на изборите на 4 април беше очевидно, че не става дума просто за загуба в нормалния цикъл от малки победи, загуби, отстъпления и т.н., а много силен сигнал, много силен удар. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тогава предпочете да остави нещата. Извън обясненията за правителство, имаше обяснения, че виновен е ковидът, след това виновни бяха машините – на 11 юли, но спиралата тогава беше видима за тези, които искаха да я видят“, коментира Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо по повод изборните резултати на левицата през тази година.

На последните избори 2 в 1 БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаше шанс, но той не е бил оползотворен, смята Зарков. „Не съм видял на терен нито президентът, нито служебното правителство, нито някой от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е работил срещу партията. Това, което видях обаче, е надигаща се вълна, която не беше срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а по-скоро паралелна на нея, разпознаха други носители на това, което хората дълбоко искат да се случи – да се промени стилът на управление на държавата. В президентската кампания БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше победител и има своя принос в победата на Радев, отбеляза Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

Зарков е на мнение, че президентът не е предал левите избиратели, нито е работил срещу тях.

„Корнелия Нинова дойде в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е през 2016 и аз твърдя, че тя тогава беше точният човек на точното място. Тя дойде, когато партията не беше в добра кондиция и успя с нейната енергия и воля да я вдигне. Тези битки - аз не се отричам от тях, бил съм част от тях. Реформата, която се проведе в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, допринесе до голяма степен за добрия ни резултат през 2017-а. Между 2017-а и 2020-а ние бяхме единствената твърда парламентарна опозиция на един режим, който днес всички отричат, но само преди година и половина никой не смееше да гъкне срещу него. В парламента ние вършехме тази работа“, обясни Зарков.

След прекия избор на председател според Зарков е трябвало да се тръгне към властта и да се затворят вътрешните фронтове, тъй като те са били решени от социалистите на базово ниво. Вместо това по думите му е продължило соченето с пръст и затварянето на партията.

Корнелия Нинова за преговорите: Има две червени линии, които БСП няма да премине

„И малко по малко тази енергия, която бяхме натрупали, оттече във вътрешните противоречия“, посочи политикът.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да си позволи да продължи да изглежда като скарана със себе си политическа сила, категоричен е Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

„Ако и този път отлагаме решенията, отново се снишим, отдадем се на политиката на щрауса, то не знам какво се очаква на следващите избори. Електоралният календар е безмилостен. След две години идват местни, най-тежките за всяка партия избори и най-важните и ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не започне своята подготовка за тях сега, не знам какво очакват хората да се случи след две години“, предупреди Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

Запитан дали е сгрешил с избора си да заяви своята кандидатура за председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Зарков поясни, че в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има „много хора с качества да бъдат председател и това би бил много интересен дебат, състезание“. „Истанбулската конвенция у нас се ползва за димка. Обикновено когато някой не иска да говори по дадена тема, развява тази – за т.нар. джендърство“, подчерта Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо.

„Нямам никакъв проблем с факта, че тази конвенция няма да може да бъде ратифицирана в България. Този документ, оставям настрана спорните му части, трябва да бъде реализиран основно в българското законодателство. Но имам проблем с насилието, което се вихри, в това число с домашното насилие, в частност с насилието срещу жени.“ „И ако ме прави джендър фактът, че аз съм автор на законопроектите, които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е вкарвала по тази тема, добре“, допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1962 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.11.29 | 22:42

18
„Има човек от обкръжението на Корнелия Нинова, който е взел над 150 млн. лева от обществени поръчки на Борисов. Знам за хора, които са част от Изпълнителното бюро на БСП, които имат повече снимки с Борисов, отколкото с Нинова”, заяви Кирил Добрев в предаването Говори сега по БНТ. Добрев отказа да назове човека, когото има предвид. Вариантите са поне 4, разказват източници от Позитано 20. Добрев не коментира това. Спомена единствено, че става въпрос за член на Изпълнителното бюро на БСП. Изтъкна, че първо иска да изчисти този въпрос вътре в партията, а после щял да представи информацията публично. Затова очаква лична среща с Корнелия Нинова.

2021.11.29 | 22:41

17
Крум Зарков е посочен от Нинова за шеф на бсп.Това е поредният кйор фишек на нинова.

2021.11.28 | 18:16

13
А колко хора гласуваха за вашия фактор?
охльо-бохльо:

2021.11.28 | 18:47

16
показахте ли си рогцата?!

2021.11.28 | 18:30

15
Загубихме унизително изборите, но сме най-големия ... фактор.

2021.11.28 | 18:22

14
На мама юнака да те изпапкам

2021.11.28 | 17:58

12
Крум Зарков е крайно време като говори за загубата на БСП да каже как така цялата вина се прехвърля на Нинова при положение ,че имат НС на БСП,който е от 190 човека ,къде бяха те , какво направиха да не се случи това, ако виждаха грешки защо не ги спряха, а знае ли Зарков, че тази вътрешна опозиция за която Нинова говори, като Кутев, Мерджанов,Михов наистина работят срещу партията, при срещите си с членовете на партията те говориха против " Визия за България" особено Кутев вместо да я представят като програма. Къде беше Зарков и дали няма да се сблъска със същите тези господа жадни за власт и пари.

2021.11.28 | 17:36

11
другарю зарков, стига ви толкова
ббб

2021.11.28 | 17:35

10
рядко.. по рядко... супер рядко... ЛАЙНО
Антикомунист

2021.11.28 | 17:25

9
Малък нещастник,мама и дядо ли те научиха така да говориш?Вече сте на опашката,електората ви къде от Ковид,къде от естествения ход на живота намалява.С машините си го донабутахте квадратен.ПП са нашите момчета.А президентът ви го наби бавно и полека с много възелин и шефката ти се усети в 12 и 5.ПП ще стабилизират държавата,а вас ще ви изсмучат силите,както ГЕРБ ги цедеше.Това ви чака в този нов свят,за вас място няма.Америка и 90%от българите не ви искат бе!
катана

2021.11.28 | 16:09

4
гладна кокошка просо сънува

2021.11.28 | 17:15

8
Гладен комунист. Не се ли накрадохте?
Иван

2021.11.28 | 16:46

6
Какъв фактор си с тези 10% бе недоносче!!

2021.11.28 | 17:13

7
Не разбрахте ли че никой не ви иска.

Добави коментар

Водещи новини