Заев: Оцелелите от мелето на "Струма" са разбили прозорец, за да се спасят

  • 23 ноември 2021 09:58

  • 9519
  • 2
© Булфото

Страшна трагедия се случи. За съжаление с много жертви. Благодаря на българските власти за бързата реакция, на премиера Янев, че информира премиера Заев. Искам да благодаря и на шефа на болница "Пирогов". Това заяви на брифинг здравният министър на Северна Македония Венко Филипче. 

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 110

Има няколко члена на едно семейство сред пострадалите. Най-младият член от него е момиче на 16 години. Останалите са на около 40-50 години, допълни той.

45 души загинаха при автобусна катастрофа на АМ "Струма"

Премиерът на РСМ Зоран ЗаевЗоран ЗаевЗоран Заев е политик от Република Северна Македония, министър-председател на разкри, че ще остави разследването на българските експерти.

Той коментира, че сред пътниците има един сръбски и един белгийски гражданин, останалите са македонци с различни националности. 

7 души са оцелели при инцидента, те са в стабилно състояние. Те са пътували в задната част на автобуса и са успели да счупят едно от стъклата, за да се спасят от пожара.

Травмите на пострадалите не са тежки, в стабилно състояние са, няма опасност за живота им. Предстои обработка на раните. Може да се наложат някои леки оперативни намеси, заяви директорът на "Пирогов" проф. д-р Иван Поромански.

Булфото

 

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 110
Радина Лазарова
9519 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
срам е Атанасова за Герб

2021.11.23 | 12:07

2
Бог да прости хората!Отвратена съм от изказването на Атанасова.Тази жена е мразена и от своите,не случано.Наглост!Разбира се,че ще се проверят всички версии.
Нора Пичкова

2021.11.23 | 11:11

1
Зайо халюцинира.Експлози?Явно Тото Реиина син е дошъл и взривил автобуса.Имало е македонец свързан със Сицилия.

Добави коментар

Водещи новини