Борисов: Предупреждавам ги! Заснимал съм си всичко, да не ми готвят пак чекмеджета!

  • 05 ноември 2021 13:31

  • 7484
  • 115
© Novini.bg

Това, което прави в момента Рашков като ръководител на МВР, никога не е правено. Говорех с една кметица, тя ми каза, че са ги арестували да ги снимат с белезници и после са ги пускали. Тя ми каза, че са пребили хора. Така лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г реагира след брифинга на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския за строителството на „Хемус“ днес и за акцията на МВР в Хасковско вчера.

Бившият министър-председател се възмути от „политическата атака срещу една партия все едно другите не съществуват“. Борисов смята, че няма нищо вярно в твърденията на Рашков за изграждането на автомагистралата. Смята, че заради хаоса в държавата се изготвят и компроматите срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Борисов отдава страха на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Рашков на социологическите агенции, които дават преднина на партията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Няма да ни уплашат“, предупреди Борисов.

Той запита откъде-накъде Радев като кандидат-президент има право да получава информация по текущи разследвания.

Рашков: Борисов да каже къде е той в схемата "Хемус", тя ли е напълнила чекмеджетата му

Борисов отговори и на твърдение на Рашков, че представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са били на среща в къщата на собственик на болница "в която обичали да се ваксинират". Той запита дали казаното от вътрешния министър означава, че МВР следи политически дейци. 

„Господ ми е свидетел. Нито оторизиран от мен човек не съм пращал там и не знам за такава среща. Ние с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не сме водели никакви такива разговори“, отвърна още бившият премиер, прекръствайки се.

"Заснимал съм си цялата централа, заснимал съм си дома. Да не се готвят пак да сложат нещо в чекмедже! Те влязоха Радев, Черепа, Рашков и подобни. Тръгнат ли негодниците да ми правят пак същото - нищо да не излезе", предупреди Борисов. 

"В Банкя не смея да се съблека (...) Изберете си - или банката, или чекмеджета!", каза също той.

Борисов: Конституцията е основният закон на държавата, трябва да се спазва

„България се връща години назад. Изборният процес течеше съвсем спокойно. Последните месеци имаме груба намеса на служебния кабинет в изборния процес. Такова нещо по Конситуция не се позволява. И аз питам къде са тук демократите?“, запита на свой ред Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Той недоумява защо партиите са били против проверката на квитанциите от машинния вот. 

Митов потвори мнението на Борисов, че софтуерът на машините може да бъде манипулиран. 

В заключение лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в каза, че му е мъчно за България. Изтъкна, че от първенец на Балканите по икономическо развитие вече е на дъното. Съжали и за починалите от коронавирус.

"Те нямат срама. Ние се кичим тука всички с маска, Радев ходи без маска", коментира още Борисов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7484 115

Свързани новини

Коментари 115

Добави коментар
Избори по канадски

2021.11.06 | 20:37

111
ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ! АКО ВСИЧКИТЕ ВИ РЕЧИ КАСАЕЩИ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА, ПОЧТЕННОСТА В ПОЛИТИКАТА И МОРАЛА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ВАШЕ ДЪЛБОКО ОСЪЗНАТО РАЗБИРАНЕ И ЧУВСТВО А НЕ ПРАЗНИ И ГОЛИ ПРИКАЗКИ И ДЕМАГОГИЯ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО - ТО ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ, МОЛЯ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС - КОГА СМЯТАТЕ ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА ЗАРАДИ ПОГАЗВАНЕТО НА ОСНОВНИЯТ НИ ЗАКОН, КОЙТО СТЕ ДЛЪЖЕН ДА ПАЗИТЕ И СПАЗВАТЕ ? ДНЕС ЛИ - ИЛИ АКО ВИ ТРЯБВА МАЛКО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СИ СЪБЕРЕТЕ БАГАЖА ОТ Д.О.Н.Д.У.К.О.В 2 И ВИЛА К.А.Л.И.Н.А ТО ПОНЕ УТРЕ СЛЕД ЗАКУСКА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЧИТАМЕ, ЧЕ СТЕ ЖАЛЪК СЛОВОБЛУДЕЦ, ДЕМАГОГ, МАЛОДУШЕН ЛЪЖЕЦ И МОШЕННИК.

2021.11.06 | 23:48

115
И ТЪПАК

2021.11.06 | 23:45

113
Не си другар,а си п е модел.
Избори по канадски

2021.11.06 | 20:41

112
Четох пост на Николай Бареков КОЙТО МЕ ПОТРЕСЕ - А ТОЙ ОБИКНОВЕННО Е МНОГО ДОБРЕ ИНФОРМИРАН ЗА МРЪСОТИИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - в който той казва, че вече над 1000 машини са настроени да изкривяват изборните резултати с 10% в полза на Радев, Киро Фалшификатора и любовницата на Спецов - Асен Василев, Мазника Христо Иванов - Дългоноско и Мая Чушкопека. ЗА ТОВА ЯВНО СЕ РАЗНЕСЕ ТОВА КВИЧЕНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА ПРОТИВ БРОЕНЕТО НА РАЗПИСКИТЕ И СРАВНЯВАНЕТО ИМ С ПРОТОКОЛИТЕ ОТ МАШИНИТЕ. И СЕГА ИЗЛЕЗЕ КУЧЕТО ОТ ЯМАТА С ТЕЗИ 228 БР. НЕЛЕГАЛНИ МАШИНИ С КОИТО БЪЛГАРОУБИЕЦА РАДЕВ, КИРЧО И КОКОРЧО, РИСТЬО МАЗНЬОКА ДЪЛГОНОСКО И КЮСТЕНДИЛСКАТА ПАЧАВРА ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ СЛУЖЕБНО ИЗБОРИТЕ. БОЙКО БЕШЕ ПРАВ КАТО КАЗВАШЕ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА СВИРЕНИ КАТО КУПЕН МАЧ.

2021.11.06 | 23:47

114
Ако бойко спечели ко ши кайш.
М52

2021.11.06 | 19:56

110
ЗАМИНАВАШ СИ НАСРАНЯК
Жacминa Kрaлeвa

2021.11.05 | 21:35

109
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
Бaй Пeтър нaдзирaтeля от Зaтвoра в Пaнкрaц

2021.11.05 | 21:34

108
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
☠Мордор унищожителя на сводници☠

2021.11.05 | 21:27

107
На всеки сводник, капсул-детонатор в гъзъ, на всяка сводница, тротилова шашка в минджътъ!!!☞Кaзaх.☜
Юлиaнa

2021.11.05 | 21:26

106
Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ! KУPВИTE са в ДAНC!
Гюлчeн

2021.11.05 | 21:25

105
Публична тайна е, че бившия CИK-aджия Бoкo Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!☜
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.05 | 21:24

104
Вместо вместо анти-болшевишка и анти-милиционерска революция, и борба за свобода на барикадите, БГ-овцете избират да гласуват за убийците си, да се оставят да ги набодат с вещерската отвара-скоросмъртница, и да си умират вкъщи, като подли санирани доносници-предатели-комунисти и подли-гнусни-домоуправители без история. Заслужавате си съдбата ДЕБИЛИИИИИИИИИИИИИ!
Гюлчeн до Таню Войвода

2021.11.05 | 21:23

103
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!

Добави коментар

Водещи новини