Георги Гергов: Цветан Цветанов е багерът на ГЕРБ

  • 03 юни 2012 18:49

  • 1630
  • 1
Георги Гергов: Цветан Цветанов е багерът на ГЕРБ
© булфото

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е багерът на ГЕРБ, каза председателят на Областния съвет на БСП Георги Гергов по Нова ТВ.

Вътрешният министър е разчистил пътя на ГЕРБ от политици като Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. ГЕРБ са основен наш противник, защото те се научиха да правят избори, допълни Гергов. Той посочи че не е възможна коалиция БСП-ГЕРБ, като и съюз между социалистите и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. По повод резултатите от парламентарните избори. Гергов поясни, че пилците ще се броят през май месец.

Според социалиста бизнесът е натикан в ъгъла, а политиката и бизнесът и трябва да работят заедно. 22 години не направихме професионални политици и обществото мисли, че бизнесът е нещо лошо. И заради това в политиката влизат хора, които не са управлявали и една кръчма, обясни той. ГЕРБ са основен наш противник, защото те се научиха да правят избори, допълни Гергов. За партийната политика Гергов обясни: Станишев нямаше друг шанс, защото имаше 60 места в НС и трябваше да направи коалиция с НДСВ и ДПС, ако не бе той нямаше да влезем в ЕС. Аз съм и добър приятел и с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който е честен човек. Аз го убедих за самоотвода, допълни Гергов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1630 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
joro

2012.06.11 | 11:19

1
svinariu,strasen mozak si.davai napred.ti si badesteto.

Добави коментар

Водещи новини