Янев ще проведе работна среща с областните управители

  • 18 октомври 2021 18:19

  • 574
  • 3
Янев ще проведе работна среща с областните управители
© Булфото

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще проведе работна среща с областните управители в Гранитна зала на Министерския съвет във вторник, 19 октомври, от 13.00 часа, съобщиха от правителствената пресслужба.

На срещата ще бъде обсъдена подготовката на предстоящите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители, както и други актуални теми. В дискусията ще участват също заместник-министър председателят по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, министърът на финансите Валери БелчевВалери БелчевВалери Иванов Белчев е възпитаник на „Харвард”, от където има Магистърска степен по публична, министърът на икономиката Даниела ВезиеваДаниела ВезиеваДаниела Тодорова Везиева е родена в гр. Русе. Завършва образователна степен магистър по финанси и, министърът на земеделието, храните и горите Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян, министърът на околната среда и водите Асен ЛичевАсен ЛичевАсен Личев е роден през 1952 г. в София. Магистър е по хидрогеология и инженерна геология. В и министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980.

Стефан Янев обяви нови назначения в служебния кабинет

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
574 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2021.10.18 | 20:22

3
ДНЕС ТОЯ ИЗТЕГЛИ ПОЛОВИН МИЛИАРД НОВ ЗАЕМ! ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ГО НЯМА! КРАДАТ ЗА ПОСЛЕДНО!
Областните управители

2021.10.18 | 19:37

2
са отдавна пенсионирани ченгета и военни! Срам за България!

2021.10.18 | 19:12

1
А къде спахте до сега бе фуражке проста? защо съсипахте енергетиката, икономиката, ваксинациите? защо ни докарахте хипер инфлация, защо цените на горивата и тока са убийствени, защо хранителните стоки станаха невъзможни за купуване, защо, защо, защо ни докарвате до просешка тояга както при Ж.а.н В.и.д.е.н.о.в? П.р.о.к.л.е.т.и да сте - и вие и семействата ви.

Добави коментар

Водещи новини