Любен Дилов: Само с работещ парламент може да преодолеем кризите и да решим националните проблеми

  • 18 октомври 2021 15:10

  • 551
  • 2
Любен Дилов: Само с работещ парламент може да преодолеем кризите и да решим националните проблеми
© ПП ГЕРБ

„В два последователни парламента, голямата част от политическата класа показа, че или не е разбрала, или не е способна да направи това, което суверенът му вменява като задача. Той не се справя с политическата, икономическата и здравната криза. В тази ситуация сме принудени да постъпим по единствения, разумен начин. Да предложим програма за управление, която да преодолее кризите в момента. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в последните 12 години се е справял и в по-тежки такива“. Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Любен Дилов по време на представяне на кандидатите в Бургас. Стартът на кампанията бе даден в една от новите сгради, осъществена със средства по оперативни програми – Център за съвременно изкуство и библиотека.

Водачът на листата сподели, че кампанията ще е доста по-различна. „Преди да решим националните проблеми, ние няма как да се съсредоточим само върху регионалните. За да приемем бюджета на общината, трябва да се приеме националния бюджет. Трябва ни стабилно правителство и работещ парламент. В листата сме заложихме на хора с по-неочакван поглед и енергия, професионалисти в своята област“.

Дилов коментира и предстоящия вот, който за първи път ще бъде за парламент и избор на президент. „Подбрахме тази листа, защото изборите са много необичайни и съвпадат с президентските. Кандидатът, който подкрепяме и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, и Земеделците, и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, и Гергьовден е абсолютна антитеза на сегашното политическо говорене Човек, който е спокоен, академичен, балансьор. Свидетели сме на изказа на Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни, на начина на представяне в обществото - спокоен, неполитически, различен от размахани юмручета и лицеви опори“.

Деница Николова, експерт в регионалното развитие и зам.-министър в предходни мандати, акцентира върху кризата с проектите в страната ни.

„В петък бе предан Националния план за възстановяване и развитие. Той бе готов още преди година и бе доработван, за да може през юли се входира в Европейската комисия. 6 месеца чакахме да е готов, за да може 90% от него да остане същият. Нямаме законодателство, което да определя как ще изпълняваме този план. Липсват реформите в администарцията, които да осигурят експертни хора реализиацията му. Нямаме и средство – очаквахме, че до края на годината ще имаме авансови средства. За бизнеса това означава липса на мерки, възможности за проекти“.

Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, член на НИС на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кмет на община Бургас, също подкрепи кандидатите за народни представители. „Те са позитивни, успешни в своята работна област, от тях няма да чуете негативни коментари. Това са диалогични и партниращи си хора, нека ги пдокрепим и да дадем възможност и на новите лица да покажат добрите си идеи за Бургас“.

Галя Желязкова, част от дългогодишния екип на МГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и депутат в предходни мандати, сподели, че без правителство, няма мерки, които да подпомогнат гражданите. „Залагаме и на местни приоритети, които сме обявили още през април. Поставили сме си цели, но за да има инвестиции и промяна, ни трябва консенсус и парламент. Виждате и как се развива Ковид кризата, за която не се взимат мерки, а алармирахме отдавна за нея“.

„Крайно време е този трети цикъл да е „последният дуел“ в тази политическа надпревара. Имаме нужда от работещ парламент, безпътица и неизвестност най-малко са ни нужни сега. Изисква се голям кураж проф. Герджиков да застане с лицето си и да се бори с нелеката задача да обедини държавата. Това ме мотивира още повече да бъда част от политическия отбор на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Бургас“, сподели Веселин Пренеров.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
551 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.10.18 | 16:31

2
Хората обедняха и огладняха при военната хунта на метежника Р.а.д.е.в. Излъгани, ограбени, гладни и озлобени срещу д.и.к.т.а.т.у.р.а.т.а на Фатмака хора, работници чакат от половин година да си получат заплатите. Целия народ пъшка и очаква със ужас новите цени на тока, газа, хляба, парното. Само Б.о.й.к.о е истинскш отговорен държавник ама ние забравихме това и вкарахме в парламента чалгата. Нека се поправим на 14.11.2021 г. и да дадем поне 55% на Г.Е.Р.Б - единствените които могат да ни измъкнат от лайната в които ни набута Р.а.д.е.в.
гробар

2021.10.18 | 16:02

1
гробарско мекере. щял да работи по кражбите и усвояванията. демагогията и популизма

Добави коментар

Водещи новини