Янев ще се срещне с ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа"

  • 13 октомври 2021 11:38

  • 490
  • 2
Янев ще се срещне с ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа"
© Булфото

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще се срещне днес с ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа" днес в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба.

В рамките на разговора им ще бъдат обсъдени въпроси от енергийната сфера. В срещата ще участват също заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е служебен министър на труда и социалната политика в кабинета на Огнян Герджиков. С, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов Атанас Пеканов Атанас Пеканов е икономист в Австрийския институт за икономически изследвания (WIFO), във Виена, и министърът на енергетиката Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно.

Миньорите от "Марица-Изток": Готови сме да легнем на релсите

Константин Тодоров
490 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТУРБО ИДИОТИ!!!

2021.10.13 | 18:25

2
ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ!!! ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА РАДЕВ И ПАРТИИТЕ МУ, СА ДОСТАТЪЧНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ГЕРБ!!!
Иво

2021.10.13 | 13:45

1
ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. НАЙ Г0ЛЕМИЯ ЗАВОД ЗА ЦЕЛУЛОЗА СПИРА РАБОТА,. НЯМА ДЪРВЕСИНА 500 РАБОТНИЦИ В КЪЩИ. 10 000 НА ПРОТЕСТ ЗА ТОКА, ....НАРОДА ВРЪЩА БОЙКО ЗА ДА СЛОЖИ РЕД В ДЪРЖАВАТА,. ДВОЙНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ

Добави коментар

Водещи новини