Каракачанов посочи най-големия проблем на България и обяви: Притеснен съм за позицията ни спрямо Скопие

  • 11 октомври 2021 17:44

  • 1699
  • 2
Каракачанов посочи най-големия проблем на България и обяви: Притеснен съм за позицията ни спрямо Скопие
© БТВ

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа има не един или двама подготвени професионалисти. Това важи и за нашата кандидат-президентската двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова, която беше номинирана от младежките ни структури. Водещото беше, че трябва да извадим нови лица, които са доказани общественици и патриоти. Нямаше как да подкрепим някой от другите кандидати, защото те не отговарят на нашите принципи и идеи.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.  

Каракачанов повежда листите на ВМРО в 25 МИР София и във Варна

"Обединени патриоти не съществува вече, заради дрязгите между лидерите на останалите формации. Ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа се опитахме да бъдем обединители и помните снимката ми със синята каска. За мен всяка една партия трябва да бъде патриотична. За съжаление редица десни партии преминават към неолиберализма и започват безропотно да приемат нарежданията на големите ни партньори. Така се нарушават традиционните български ценности. Ние посочваме проблемите, но и даваме решенията. Обществото ни е разделено от амбициите на определени политически партии, които искат да управляват на всяка цена. Демографската криза и катастрофа е най-големият проблем на България. Кой ще дойде да инвестира в държава, в която населението изчезва най-бързо и няма квалифицирана работна ръка?", попита той. 

Каракачанов: Скопие води агресивна антибългарска политика

"Не трябва да скланяме глава и пред нарежданията от Брюксел и Нато примерно и да правим компромиси по темата Северна Македония. Имам притенснеия, че един бъдещ парламент може да промени позицията ни спрямо Скопие. Определени партии зявяват, че трябва да дадем зелена светлина за членството на Северна Македония в ЕС, но не отичтат, че съседите ни спазват Договора за добросъседство и продължават да бълват антибългарска реторика. Това не трябва да се допуска и Северна Македония трябва да започне да изпълнява клаузите от Договора за добросъседство", категоричен бе Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Знайко

2021.10.12 | 05:03

2
След като всички минаха на кастинг през Козяк изборите могат да започнат.
ot dobrite

2021.10.12 | 00:26

1
...GLIGAN...

Добави коментар

Водещи новини