Каракачанов: Скопие води агресивна антибългарска политика

  • 06 октомври 2021 18:45

  • 742
  • 0
Каракачанов: Скопие води агресивна антибългарска политика
© Кадър БНТ

Брюксел не слуша аргументи. Те си фиксират теза и се опитват да я прокарат. Не може една страна, РСМ, която не спазва договора с България, да бъде протежирана да започне преговори с ЕС. Политиката на Скопие в последните години показва едно: Скопие води агресивна антибългарска политика. В РСМ възпитават омраза към България през киноиндустрия, медии и учебници. Няма никакъв смисъл ЕС да се разширява с една държава, която вътре в ЕС ще действа срещу друга. Това заяви лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в студиото на „Още от деня“ по БНТ.

Според него Словенското председателство е отворено по темата за разширение на ЕС и затова сега се поемат такива инициативи. Той припомни, че в САЩ е защитавал българската политика по казуса със Северна Македония.

„Договорът за добросъседство е ясен, но явно Скопие реши, че може да не го изпълнява“, категоричен беше Каракачанов.

„Грешката на по-малките държави е, когато танцуват по гайдата на Великите сили“, допълни той.

Лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа каза, че има опити за манипулация при преброяването в РСМ като граждани декларират българско самосъзнание, но биват записани като македонци.

ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката за "Дондуков" 2

По темата с кандидата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за президент заяви: „Искаме кандидатура с много ясен образ на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Много от нашите избиратели бяха объркани от коалиционните ни движения. Решихме да изберем хора, които са част от каузите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Важно е да се разбере, че ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа не сме аз или г-н Джамбазки, а много други хора“.

Той поясни, че доц. Михов е бил кандидатура, предложена от младежките структури на партията. Каракачанов направи и оценка за свършеното от него като министър: „За последните 3-4г. в МО се свърши много работа. Дори президентът Радев каза, че са се свършили чудеса“.

„Слава Богу, че не бях в тези два парламента за по 5 дни, които ще останат като срам за българския политически живот“, заяви той по темата за отпадането на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа от парламентарния живот.

Лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призова за нормален диалог между партиите, които ще бъдат избрани в парламента. „Имаме един голям проблем: разделението на нацията. Няма нация, която да е просперирала, когато лидерите ѝ враждуват“, каза той по повод политическата ситуация в страната.

Теодора Александрова
742 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини