В президентската битка: Горан Благоев и Ивелина Георгиева искат здрава, образована и сплотена нация

  • 11 октомври 2021 11:30

  • 1182
  • 1
© Булфото (архив)

Журналистът Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. и доктор Ивелина Георгиева са кандидатпрезидентската двойка на коалиция Национално обединение на десницата, в която влизат "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ и КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият. За битката и кампанията - коментар пред Novini.bg.

"Много от каузите ни са насъщни за обществото. Искаме да сме от хората, които дават пътя за единението на нацията", заяви Благоев. 

"Искаме здрава, образована и сплотена нация - едно по-нормално бъдеще за страната", разкри Георгиева.

"Показахме, че ще търсим единението около проблеми, на които всички сме потърпевши. Енергийната, ковид и икономическата криза. Президентската интитуцуя не може да взима решения, но да стимулира дискусия за най-добрите решения - да. Искаме да сме лидер за най-добрите решения, допълни кандидатът за президент.  

Д-р Ивелина Георгиева е кандидатът за вицепрезидент на "Националното обединение на десницата", обяви за какво ще работи

"Досега ни липсва възможността да търсим диалог по жизненоважните теми", напоми Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр.

"Срещам се с жени, майки и болни хора, а точно защото знам какво искат, имах смелостта да се кандидатирам. Всички имаме нужда от грижа и нормалност", категорична бе доктор Ивелина Георгиева. 

"Нямаме друга алтернатива, освен Европейския съюз. България може да се върне на сцената като донор на ценности", завърши Благоев. 

Цветанов и Москов застават зад кандидатпрезидентска двойка на правилните ценности

По материала работиха Радина Лазарова и Галя Георгиева 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1182 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДОЛУ ГЕРБ ! ДОЛУ БОРИСОВ ЧЕКМЕДЖЕТО !

2021.10.11 | 13:15

1
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

Добави коментар

Водещи новини