Д-р Ивелина Георгиева е кандидатът за вицепрезидент на "Националното обединение на десницата", обяви за какво ще работи

  • 10 октомври 2021 11:37

  • 1726
  • 6
© Булфото (архив)

Нека подкрепим нашите кандидати, които могат да възстановят републиканския модел на база десни ценности.

Това заяви Теодора Димова при представянето на кандидат-президентската двойка на "Национално обединение на десницата" (НОД) - КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият и "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.".

"Дясното винаги е свързано с честността и истината. Десницата винаги е отворена за прегръдка и добро", заяви от своя страна д-р Любомир Канов.

Цветанов и Москов регистрираха "Национално Обединение на Десницата"

"Нашите принципи са защита на нашата идентичност като българи, нашата памет и история, защита на традиционните християнски ценности и семейство. На мен се пада честта да представя днес нашите кандидати за президент и вицепрезидент.

Първо ще започна с Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. - нашият кандидат за президент. Мисля, че той няма нужда от представяне, защото години наред той е завзел сърцата на българските граждани с предаването, което водиш. Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. е един несправедливо недооценяван изумруд. Той има качествата на духовен водач, защото в България нямаме нужда от военни и диктатори, а от хора с хуманистична природа. Такъв човек е и д-р Ивелина Георгиева - нашият кандидат за вицепрезидент. Тя е родена в град Котел. Град, в който са родени множество известни българи по време на Възраждането и допринесли за духовността в нашата нация. Тя е лекар и е един от тихите бойци в битката с COVID-19. Нашата президентска двойка е достайна да бъде чута и видяна от целия български народ", категоричен бе д-р Канов.

Горан Благоев: Тенденцията да няма ляво и дясно води до едни много опасни последици за България

"Аз съм лекар, аз не съм политик. Моят отговор защо съм тук е - защото ми омръзна да чакам", обяви д-р Ивелина Георгиева. "През 1990 година родих дъщеря си и бях пред дилемата дали да остана в България и да замина в чужбина. Реших да остана, защото повярвах, че България ще стане една модерна и просперираща държава. Сега моята дъщеря чака своето първо дете и е пред същата дилема като мен през 1990 година. Това показва, че аз и още много българи сме останали излъгани. Това е причината да съм тук и да искам промяна", добави тя.

"Ние не трябва да ставаме еднакви и трябва да бъдем различни, но трябва да намерим сплотяващите зъбчета, които да ни държат като общество. Приех поканата на НОД, защото получих категоричната им подкрепа, че ще мога да казвам нещата такива, каквито ги виждам. Трябва да спрем с разделението в обществото - на ваксъри и антиваксъри, на футболни агитки, на всичко. Ние в НОД сме проваксъри и това трябва да е ясно на всички. Политическите решния за справяне с COVID кризата не бяха взети, за да бъдем предпазени. В момента трябва да се проведе една ясна и категорична държавна политика относно ваксинирането. Така хората, които не са взели решение да се ваксинират, ще бъдат информирани по-добре и ще разберат защо трябва да го направят. Аз искам моите внуци да не живеят в COVID свят. Искам да се прибера при моите млади колеги и да си кажем - това свърши", разкри плановете си д-р Георгиева.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1726 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ХХХ

2021.10.10 | 13:13

6
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ

2021.10.10 | 13:02

5
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.10 | 12:57

4
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.10 | 12:51

3
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
платено съобщение:

2021.10.10 | 12:07

2
Очакваният кандидат за Президент от ДПС ще е Али Мусайбе .

2021.10.10 | 11:59

1
Горан Благоев е кандидат за президент на СВЕТИЯ СИНОД! Очаквам всички попове да гласуват за Горан и за Цветанов като вицепрезидент патрон на сбирщина РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини