Борисов се срещна с редица европейски лидери

  • 06 октомври 2021 07:01

  • 2991
  • 37
Борисов се срещна с редица европейски лидери
© Фейсбук - Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г проведе редица срещи с европейски лидери в рамките на участието си в Среща на лидерите на Европейската народна партия за Западните Балкани.

Урсула фон дер Лайен

Уверих председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че ако след изборите ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в управлява, ще продължим политиките ни за разширяване на Европейския съюз към Западните Балкани. България трябва да използва Договора за добросъседство с Република Северна Македония като база за постигане на компромиси с нашите западни съседи. Единствено при разширяване на ЕС към Западните Балкани в региона ще има траен мир, устойчиво развитие и общ просперитет. Отговорността ни към бъдещите поколения ни задължава да продължим усилията в тази посока.

Подчертах пред Урсула фон дер Лайен и категоричния ми ангажимент България да настигне останалите европейски държави в справянето с COVID-19, да се върнем на пътя ни към Еврозоната, както и да подкрепим усилията на европейските лидери за преодоляване на енергийната криза и климатичните промени. За целта ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще положи усилия да спечели категорично изборите на 14 ноември и да работим за конструктивен диалог с останалите отговорни политически сили в България.

Себастан Курц

С канцлера на Австрия Себастан Курц обсъдихме разширяването на ЕС към Западните Балкани. Обединихме се около мнението, че това е стъпка, която ще даде пълнота на Съюза и просперитет на целия регион на Централна и Югоизточна Европа. Уверих го, че когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в управлява отново България, ще възстановим позитивните отношения с Република Северна Македония, базирани върху Договора за добросъседство, който подписахме при нашето управление. Себастиан пожела успех на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на изборите като важна стъпка в борбата срещу популистите, за което му благодаря!

Александър Вучич

С президента на Сърбия Александър Вучич обсъдихме перспективите за присъединяването на Западните Балкани към Европейския съюз и завършването на магистралата София-Ниш-Белград. България ще продължи да подкрепя Сърбия по пътя й към ЕС, защото нашите два приятелски народи трябва да имат всички условия да живеят задружно в мир и просперитет.

Още европейски лидери 

По време на работна среща с колегите Андрей Пленкович, Янез Янша, Кириакос Мицотакис и Себастиан Курц се обединихме около извода, че евроинтеграцията на Западните Балкани е важен приоритет за Европа. 

Борисов към Туск: Само изборна победа на ГЕРБ може да спре хаоса в България

"Преди всичко той е част от гарантирането на стабилността и сигурността в Централна и Източна Европа. България бе генераторът на интеграционния процес за шестте държави от Западните Балкани и на днешната среща за пореден път аргументирах позиция си, че Македония и Албания са важни за нашето европейско семейство.

Само обединени и заедно можем да се справим с последствията от ковид пандемията и да подготвим икономиките и здравните системи на страните си за следваща вълна или подобни кризи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2991 37

Коментари 37

Добави коментар

2021.10.06 | 17:32

37
Като какъв се среща този пурко??Какъв е той???

2021.10.06 | 16:40

35
БАЙ ТИ ГАНЯ ИЗ ЕВРОПАТА!

2021.10.06 | 16:41

36
НЕ СЛУЧАЙНО ГЪРЦИТЕ ГО КРЪСТИХА БАРБА ГАНЬОС!

2021.10.06 | 16:18

34
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2021.10.06 | 16:17

33
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна

2021.10.06 | 16:17

32
Борисов е прав. Нещата, които казва, са истина. Достатъчно е да се следят фактите и да се анализират, те показват ясно какво става. Партиите на "протеста" не успяват дори да се обединят за правителство, какво остава за водене на политика и важни решения. Провал след провал.... губят избиратели всеки ден. Очевидно Борисов може да управлява, а те - не!

2021.10.06 | 16:17

31
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.

2021.10.06 | 09:53

30
Как им говори с 200

2021.10.06 | 08:52

29
БОКО ШОПАР ПРОСТ,НЯМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ,ДОРИ И НА ЛУНАТА ДА ОТИДЕШ.НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ СЛУША СМЕШНИЯТ ТИ ПЛАЧ!

2021.10.06 | 08:52

28
БОКО ЩОПАР ПРОСТ,НЯМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ,ДОРИ И НА ЛУНАТА ДА ОТИДЕШ.НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ СЛУША СМЕШНИЯТ ТИ ПЛАЧ!
Бойко връщай се,

2021.10.06 | 08:42

27
че съсипаха държавата! Наистина всеки ден умират стотици българи,шокови цени и инфлация,а мръсната червена сган,търси власт за да погуби народа!

Добави коментар

Водещи новини