Радомир Чолаков: С подкрепата за проф. Герджиков ГЕРБ показва, че партията не е Борисов

  • 05 октомври 2021 13:56

  • 1252
  • 19
Радомир Чолаков: С подкрепата за проф. Герджиков ГЕРБ показва, че партията не е Борисов
© Булфото (архив)

"Не ние пускаме проф. Герджиков в битката за президент, ние го подкрепяме". Това заяви пред БНР бившият депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни за държавен глава. 

Той уточни, че ректорът на СУ сам е решил да участва в надпреварата за "Дондуков"2, а партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в подкрепя тази кандидатура: "С подкрепата за проф. Герджиков и Невяна Митева партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в показва, че тя не е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а има много повече капацитет и сили, отколкото ѝ бяха вменявани досега. Наблюдава се промяна на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и промяната продължава, мисля че ще я видите още по-силно в следващите месеци".

Чолаков подчерта, че Невяна Митева е личен избор на Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни за вицепрезидент: "Смятам, че този избор е уникално добър. Тя е жена, с която милиони българки биха искали да се идентифицират".

Радев VS Герджиков VS Панов: Кой ще вземе президентската битка?

Според председателя на Инициативния комитет, издигнал проф. Герджиков за президент, няма подкрепа за тази кандидатура, която да бъде отхвърлена: "Държавният глава би трябвало да очаква подкрепа от всички български граждани, без да ги дели на партии и на класи. Не мога да си представя кандидат за президент, който да каже, че не желае подкрепата на дадена част от обществото. Ако президентът отрича подкрепата на дадена част от обществото, той няма право да иска да бъде президент".

Изборът на държавен глава ще стане на втори тур и проф. Герджиков ще участва в него, категорично заяви Радомир Чолаков.

Той заяви, че в кампанията на двойката Герджиков - Митева няма да има негативно говорене срещу другите кандидати за президентския пост. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1252 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2021.10.07 | 14:17

19
Герб не била на Борисов , Герджиков нямал общо с ГЕРБ , Борисов нямал нищо да иска от Герджиков ХАХАХА ! Вие сте ненормални лъжци , осрани до ушите и се чудите как да се очистите от лайняната ГЕРБ ! Евтаназия за вас , никакви избори !

2021.10.07 | 14:12

18
Герджиков , да ти го подам в стиснатите и лъжливи устенца ! Пе,дераст долен ! Не си бил на ГЕРБ , на ДПС , а се прегръщаш с турчин от ГЕРБ ?! На кого си кандидат бе , лъжецо ! Скрий се ! Никакъв балотаж !
Mitaka

2021.10.05 | 15:04

17
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.05 | 15:04

16
Търся пък пyтка къде тръгна? Хахаха

2021.10.05 | 15:04

15
Проф. Герджиков, полковник Митева, подкрепяме ви всички нормални българи, които искат да живеят е една обединена, свободна и справедлива държава. Българи да подкрепим тези достойни хора за бъдещето на родината ни. Бог да пази България!

2021.10.05 | 15:04

14
Зловещи новини за Радев! Освен ГЕРБ, още ДПС, Симеон II и част от БСП застават зад Герджиков Официално кандидатурата на Герджиков, който вече втори път е ректор на най-старото висше училище в България, ще бъде внесена от Инициативен комитет като най-вероятно ще бъде подкрепен и от ДПС, и от среди в БСП, както и от патриотични организации. Очаква се проф. Атанас Герджиков да получи подкрепата на Симеон II, както и на кръгове около НДСВ.

2021.10.05 | 15:03

13
Отличен. Попадението е шест..Браво. Пълна подкрепа. Народа иска единство на нацията, както е записано в конституцията и обединение, на всички Българи, без оглед на това, кой от каква партия е, това каза Проф. Герджиков .

2021.10.05 | 15:03

12
Разумните хора избират протегнатата ръка пред вдигнат юмрук! Успех на професора!

2021.10.05 | 15:03

11
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.

2021.10.05 | 15:03

10
Да, това ще бъде нашият президент!!!

Добави коментар

Водещи новини