Бойко Рашков се среща със сръбския си колега

  • 24 септември 2021 06:46

  • 717
  • 4
 Бойко Рашков се среща със сръбския си колега
© Bulphoto/архив

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския ще се срещне с министъра на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин.

Те ще се видят на ГКПП Калотина-Градина в Регионалния граничен център на сръбска територия.

Рашков възнегодува от прокуратурата: Правят помен с чужда пита! Да спрат да си присвояват труда на другите

По неофициална информация двамата ще разговарят за новата бежанска вълна от Афганистан.

А вчера беше възложено на Рашков да координира работата на министрите и областните управители по подготовката на изборите. В предходния служебен кабинет той пак изпълняваше тази роля.

Последвайте канала на

Десислава Станева
717 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Petyr

2021.09.24 | 15:10

4
Рашко Е НА 68 ГОДИНИ, ЗАЩО НЕ Е В ПЕНСИЯ...ПЕНСИОНИРАХА ДОКТОРА ПРОФЕСОР, А ТОЗИ ОТ БКП, ДС СТОЙ..МУТРИ ВЪН...Само за една седмица 400 Емигранти в Любимец. Къде е пуздрата вътрешния министър да се справи с това нещо.Дамаджаната пие и мисли какво по- лошо да измисли,за отмъщение,че 12 год. комунягите власт не видяха.Огладняха много завалиите.

2021.09.24 | 15:10

3
Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..
Mitaka

2021.09.24 | 15:09

2
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?
Комунистите

2021.09.24 | 14:40

1
се срещат.

Добави коментар

Водещи новини