Цветанов: С тревога наблюдаваме силното разединение на десницата

  • 23 септември 2021 14:27

  • 819
  • 3
Цветанов: С тревога наблюдаваме силното разединение на десницата
© ПП Републиканци за България

До броени дни ПП "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г." ще обявят решението си как ще се явят на предстоящия парламентарен вот. Председателят на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта в предаването "12+3" по БНР, че Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. принадлежи твърдо към десния политически спектър и че с тревога гледат към силното разединение на десницата, което води до нейното обезличаване. 

"Търсим диалог със съмишленици, за да не участваме в нарушаването на политическата координатна система, както се предлага от някои за разбиването на ляво - център - дясно". 

"В момента политическата обстановка ни дава основание да смятаме, че повечето парламентарно представени партии и новите проекти разчитат на емоциите, отрицанието, на безпринципното привличане на електорат. Обезпокоени сме от имитацията на реформи. Притеснени сме от това да не се превърне в имитация на промяна с цел облагодетелстване на определени кръгове. За нас е важно, когато участваш в политическия живот на страната, да излизаш с ясни тези, с лица. Нека има сблъсък на идеи и да се очертава по-сериозен хоризонт за страната ни", допълни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той поясни, че от Републиканци за България ще търсят приоритети, които да обединят всички - демографска криза, електронно управление и др.

"Искаме да запазим данъчната политика, да подкрепим бизнеса, да се възползваме от европейската солидарност", категоричен е председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

Според него работата на 45-ия и на 46-ия парламент е показала делигитимация на парламентаризма. 

"Всичко се правеше само на принципа на отрицанието, не се изведоха основни теми, с които да се търси какво може да обедини политическите формации", коментира още Цветанов.

Борислава Борисова
819 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хей

2021.09.23 | 18:04

3
Нали ти започна разединението на дясното пък сега се правиш на дръж ми шапката

2021.09.23 | 15:27

2
Не се тревожи Цвъки, нали си дал по д наем два от апартаментите си, печелиш добре, какво ти пука. Никога не съм те харесвал във властта и съм щастлив че на всички избори си 0.5 %

2021.09.23 | 15:21

1
ЦВЪКИ, с едва наболи мустачета и брадица, не вървиш. не си харесван с петте апартамента и гаражите. Забогатя тайно на гърба на ГЕРБ и сега квичиш!

Добави коментар

Водещи новини