Цветанов: Омаскаряването на опонента се превърна в основен похват в управлението на държавата

  • 30 юли 2021 11:48

  • 960
  • 2
Цветанов: Омаскаряването на опонента се превърна в основен похват в управлението на държавата
© Bulphoto, архив

Политическа конфронтация, на която сме свидетели през последните два-три дни само ще задълбочи проблемите в обществото. Омаскаряването на опонента се превърна в основен похват на всяко ниво в управлението на държавата. Това коментира бившият вътрешен министър и настоящ лидер на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод скандалите в 46-ия парламент за съставянето на правителство.

"Подмяната на истината в политическата реторика придоби формата на епидемия. Разрушават се и малкото останали мостове в обществото", тревожи се той.

"Въпреки различията на политическите лидери, всеки от тях трябва да прочита надписа, влизайки в Народното събрание и да не забравя, че „Съединението прави силата“. От Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. призоваваме за нормалност, политически диалог и съставяне на правителство", смята още Цветанов.

А какво всъщност се случва на политическата сцена и ще има ли нов кабинет - вижте в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
960 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.30 | 12:41

2
Добрутро, г-н Цвъки, "вие сте абсолютен престъпник"
ГЕРБ БЛАГОЕВГРАД

2021.07.30 | 12:32

1
яж говна бе боклук!

Добави коментар

Водещи новини