Янаки Стоилов: Партиите на промяната закрепват статуквото

  • 19 септември 2021 14:03

  • 2681
  • 7
Янаки Стоилов: Партиите на промяната закрепват статуквото
© Булфото (архив)

Голяма част от проблемите идват от заявената претенция за антисистемност на партиите на протеста. Те не си дадоха сметка, че с много от действията си способстваха за закрепване на статуквото. Този коментар направи в предаването „Политически НЕкоректно“ на БНР Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия, служебен министър на правосъдието във втори служебен кабинет на Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Стоилов посочи, че с него не са били обсъждани общи действия по формирането на новия политически проект на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за ИкономическиПродължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“.

Всяка нова партия, която се формира, е потенциален конкурент на останалите и винаги е в по-благоприятна ситуация, каза Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия.

По думите му Петков и Василев са сред министрите, които имат най-голям принос в поставянето на въпросите за лошите практики и корупцията от миналите години. Според Стоилов целият служебен кабинет е получил безпрецедентна подкрепа и това дава добри условия за старт.

„За мен Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на носи много повече потенциал като действащ управленец, отколкото като партиец“, допълни правосъдният министър.

Преди 5 години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предложи кандидатурата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, неговата кампания премина през структурите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, макар и с инициативен комитет, припомни Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия, но уточни, че сега „няма как да се мине през същата вода - БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да има същата уникална роля“.

В дълбоката криза, в която се намира страната, може би не е лошо този път да има политическа еднопосочност на човека, който ще спечели президентските избори и партиите, които ще излъчат правителство, коментира Стоилов.

Кирил Петков: Не крадем от никого и не ни е страх

Запитан има ли връзка между темата за мандата на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и евентуалната роля на Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия като бъдещ конституционен съдия, министърът на правосъдието категорично заяви: „Няма никакви условия за моето встъпване като министър или някакви други кариерни развития, които да са били обвързани с въпроса за това какво е моето отношение, институционално, към процедурата за оставка на главния прокурор. Такъв род спекулации аз отклонявам.“

Преминаването на Бюрото за защита на свидетелите от прокуратурата към Министерството на правосъдието осигурява по-добра възможност за защита, изтъкна Стоилов. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2681 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Талибаните се заблуждават

2021.09.19 | 20:35

7
че ще превземат България!
Александър Лилов от гроба

2021.09.19 | 18:05

6
Яначе, 3 пъти се обърнах в гроба от твоите нескончаеми глупости! А на времето мислех, че ще излезе нещо от теб ...

2021.09.19 | 16:37

5
Я-н-а-ч-к-о - гейче червено. Ми нали се опитахте да правите правителство с уличните хулигани и чалгопитеци бе сестрице? тогава не ги приказваше тия. Дажи си приписахте, че и вие - нищо, че ни докарвате винаги катастрофи - сте били партия на промяната. Що така обърнахте палачинката?
ЯВНО

2021.09.19 | 14:46

3
МИСЛЯТ СИ КОМУНЯГИТЕ ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ

2021.09.19 | 16:09

4
Да, комунягите в ПП ГРОБ така си мислят, но не ми е ясно защо - вече два пъти взимат все по-малко гласове, третият ще паднат под санитарния минимум :)))
НАДЯВАТ СЕ ДА ЗАЛИТНЕМ

2021.09.19 | 14:36

1
И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ! ДВА ПЪТИ ГО НАПРАВИХМЕ И СГРЕШИХМЕ! ТРЕТИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА!
ЯВНО

2021.09.19 | 14:45

2
МИСЛЯТ СИ КОМУНЯГИТЕ ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ

Добави коментар

Водещи новини