Веселин Марешки: Не допускайте отново това падение и този фарс!

  • 16 септември 2021 14:45

  • 1888
  • 1
Веселин Марешки: Не допускайте отново това падение и този фарс!
© Bulphoto, архив

Краят на 46-то Народно събрание е край на втория политически фарс - след провала и на предишния парламент. Предстои отново период на “президентска република”, чийто провал също вече видяхме. Това коментира лидерът на ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по повод края на последното Народно събрание. 

"След това народът ще има трети шанс да избере правилните политици - тези, които могат да подобрят живота на българите, а не влизат в политиката, за да правят интриги и да се облагодетелстват лично. Дано избирателите този път не пропуснат възможността", отбеляза той в свой пост във фейсбук.

Марешки е против гласуването "анти".

"Някои хора ми казват - ама аз гласувам за еди-кого си нарочно, за да накажа другия. Истината е, че избирателят наказва само себе си - с последния избор си "осигури" високи сметки на тока, скок в цените на стоките и горивата, безпаричие, фалити. Това е резултатът от изборите. Тези в НС не бяха наказани - точно обратното. Седмици наред не свършиха абсолютно нищо за народа, но пък направиха такъв сеир, изкопаха такова политическо дъно, че трябва не само да се срамуват, но и да не се показват повече. И за всичко това си взимаха високи заплати и солидни партийни субсидии- всичко от джоба на гражданите.Затова призовавам всички българи - мислете на следващите избори! Не допускайте отново това падение и този фарс! От това зависи бъдещето ви!", призова той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1888 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.09.16 | 15:21

1
Най голямото падение ти зам.председател на НС,пкп председател

Добави коментар

Водещи новини