ГЕРБ захапа служебния кабинет: Какво точно свърши толкова, че Радев така го хвали?

  • 16 септември 2021 12:11

  • 3306
  • 30
© Novini.bg

Искаме да представим своите изводи от работата на служебния кабинет. Президентът вече обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. Какви успехи точно постигнаха? Пандемията ли спряха, мигрантите ли, инфлацията ли овладяха, един сантиметър път ли построиха или ваксинираха хората? Румен Радев очевидно или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма, а първите две са тежко проблематични. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов по време на пресконференция в централата на партията, предаде репортер на Novini.bg

,,Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а те останаха, вместо това други трима избягаха от уж великите успехи, тъй като те познават реалностите и това е ясно – растящи цени, галопираща инфлация, растящи цени на горивата, застрашена е перспективата на България да влезе в Еврозоната'', обобщи Митов и не пропусна да отбележи, че единственото, което е правило правителството на Радев, е да се месят в изборите с манипулации срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Янев отчете работата на служебния кабинет: Резултатите са видими за всички българи

Излязоха от предписаните им по Конституция правомощия. Сега разбираме, че дори партии са опитвали да купуват. В случая това заявиха хора от "Екогласност". С това са се занимавали служебни министри и президентската администрация, което е със знанието на президента. Опитвали са се да късат жива плът от партии и да купуват партии. Имаме най-високите цени на тока в момента, инфлацията е по-висока от средната, имаме най-нисък дял на ваксинираните, а те ги раздават и подаряват (ваксините), припомни още Митов.

,,В последните месеци всички институции са подчинени да осигуряват комфорт и логистична подкрепа за преизбирането на Румен Радев за президент. Не са взети мерки, за да се облекчи животът на хората'', допълни той.

По отношение на проекта на бившите служебнти министри Кирил Петков и Асен Василев Даниел Митов посочи, че има "тежко нарушение на конституционните норми".

Имаме тежко нарушение на всички конституционни норми и реда в държавата, когато президентската институция не се използва по предназначение, а с цел да се осигурява финансова подкрепа за купуване на партии, които да служат за платформа на техния проект. Иначе ние няма от какво да се притесняваме, защото този проект е ляв. Очевидно се опитват да откъснат жива плът от левицата, но идеологически те не принадлежат към нашия политически спектър. Притесняват се партиите на протеста, които ще бъдат изчегъртвани от президентската администрация заради това, че не се справиха с поставените им от нея задачи. Притеснява ни само, че държавата се ползва за изграждане на политически проекти около Радев, коментира зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

На въпрос за кандидата за президент на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Митов уточни, че все още се дискутират имена.

,,Ще имаме кандидат за президент и когато сме готови, ще го обявим'', увери той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3306 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ВИОЛЕТА

2021.09.19 | 06:04

30
КАК КАКВО? СПРЯ ВИ ДА КРАДЕТЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПО-ПОМАЛКО!!! ТОВА НЕ Е ЛИ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
Тк

2021.09.18 | 21:28

29
Къде го захапа ? От кръста надолу ?
Хф

2021.09.18 | 21:25

28
Каквото не свършиха неграмотници те от герб.
фен

2021.09.16 | 15:41

27
Ако е нещо да плюят, да наклеветят, или откровно да лъжат ..Ааа той Радев така и така!!! Ако нещо хубаво е свършено и има някакви успехи(и минимални дори да са) !!! А той Радев какво общо има с това!?!? Абе вземете я прочетете тая конституция на бакрая бе корумпирани безродници тъпи!!!
Mitaka

2021.09.16 | 14:43

23
Преди ден ги питат, двамата и те казват. Още сме министри, и докато сме, ще изпълняваме задълженията си. Демек нищо не знаят, И изведнъж на другия ден решиха да правят проект, А, между другото изтече информация, че преди дни при Радев министрите се събраха уж да отчитат дейност, а е ставало въпрос точно за новия проект. Е, как бе мили, нали България ви беше в сърцето, защо, нали бяхте незаменими страхотни, невиждани министри, защо ви махна Радев. Може би сте некадърни ли какво. А за протокола.Петков още е с двойно гражданство, подал е документи на 19 Август и отговора, ще дойде Ноември. Василев е с много висящи дела в Лондон за измами. Спецов е откраднал ДДС за милиони, Рашков е с 19 имота и парим по банки.Това са хората с които Радев работи. Същото е и със съветниците му. Всички от бившата ДС, Узунов с пликовете и бележките...Сега хората разбират, не са глупави, след, като смениха всичко в държавата, всички служби, области управители, всичко в МВР, Данс, правят безнаказано каквото си искат. Еднолична диктатура. насадиха в медиите, че тези двамата са вундеркинди, че имали голямо одобрение, по платените медии всеки ден ги показваха и сега хоп, проект. Е, да де, ама забравяте най важното, НАРОДА. Той видя, че всичко е пушилка. Това,което свърши правителството и парламента, беше единствено, да актуализира бюджета за да закрепи Радев. Изтеглят заем, който ние ще връщаме. Нищо друго не направиха псевдо-успешните. И постигнаха скок на всички цени, ток, парно, вода, газ горива, безработица, инфлация. Сега народа започва да тегли спестяванията си, които натрупа за 10 години благодарение на управлението на Борисов. народа събра 90 милиарда по банки, и сега ще тегли да му дойде акъла. Логичното заключение е, на изборите Радев да бъде двойно наказан с двойна голяма победа за ГЕРБ, за да може до 2024 г. да бъде завършена магистрала Хемус, лекарите да получат двойни заплати и т. н. А Борисов обещае ли нещо то е изпълнено.
До 14,43

2021.09.16 | 15:00

26
Т На вас за фантастичен роман ли ви платиха?
ууу

2021.09.16 | 14:59

25
Гадни герберски слуги!
Какво направи служебното праеителство?о

2021.09.16 | 14:16

17
Свалиха и убиха военния пилот,застреляха военния офицер,вдигнаха цените на всичко двойно и тройно! Ха,да ви е честито! Стягайте коланите,че 97-ма е на вратата.
ДО НАШИБАНИЯ

2021.09.16 | 14:43

24
ОЩЕ ЛИ КРЕТАШ ма
извикай

2021.09.16 | 14:25

22
извикай свинаров военния министър от бойковото правителство да ви обясни за ремонтите и поддръжката на военния самолет.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.16 | 14:25

21
Я застани с лицето и името си зад тия думи. Покажи, че си мъж, а не пyтка като бойко методиев борисов. Покажи, че отговаряш за думите си.

2021.09.16 | 13:03

9
не е вярно, че не са свършили нищо...пуснаха айдуците на свобода...хаос и безаконие в страната...безработица....цените са с 30 % нагоре...така че много добре се справят комунистите!

2021.09.16 | 14:24

20
Хахахахха,тъпак. В момента безработица реално няма....... Няма читави хора за работа

2021.09.16 | 14:22

19
За вас дами не знам но мен гаджев ме възбужда и бих му направила свирка
разединителя

2021.09.16 | 14:17

18
някой направи ли му впечатление, че тиквата ни раздели на бойкопоклонници и комуснисти. който не му ръкопляска и не го хвали е комунист. комунизма се възроди в нашата държава според тиквения генерал.

Добави коментар

Водещи новини