Манолова: "Много искаме съдебна реформа, ама нямаме желание да го направим" - принципът на това НС

  • 15 септември 2021 15:25

  • 561
  • 5
© Булфото

"Много искаме съдебна реформа, ама нямаме желание да го направим" се превръща в принцип на това Народно събрние. Това каза председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в декларация от името на групата.

"Само 26 заседания. Нека да отбележим, че за 26 парламентарни заседания, този парламент направи повече, отколкото беше свършено в управлението на ГЕРБ, в кабинетите на Борисов, защото след 12 години бяха преизчислени пенсиите на възрастните хора и след 12 години беше повишено майчинството", заяви още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на направи лапсус и нарече групата си "Изправи се БГ! Ние идвахме", на което депутатите от залата реагираха по различен начин и прекъснаха за кратко декларацията й.
БСП: Надяваме се в следващото НС политическите субекти да прояват повече разум и отговорност

"За съжаление това Народно събрание не се справи с предизвикателството да извърши истински промени в съдебната система. Единственото, което успяхме да направим е закриването на бюрото при главния прокурор, преместено в Министерство на правосъдието. За съжаление за втори парламента Законът за съдебната власт минава само на първо четене. по този начин тези бухалки на властта, ще проъдлжат да си разчистват сметките през неудобните и през следващите месеци. Защо? Защото съпротивата срещу истинската съдебна реформа в този парламент беше огромна. Наистина принципът много искаме съдебна реформа, ама нямаме желание да го направим, се превръща в принцип на това Народно събрние", заяви още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
561 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2021.09.15 | 15:36

1
Метресата на братя Галеви говори за съдебна реформа... Боже, ела да си събереш вересиите.
Уфф

2021.09.15 | 16:01

2
Дано не се налага да я гледаме повече тая гнусна шаврантия!
Гошето

2021.09.15 | 17:00

3
Хубава муцка е направила тая никаквица!

2021.09.15 | 21:25

4
Където има микрофон и се появява Мая Манолова. Но това няма да я спаси от "ХОРСКАТА ЛЮБОВ'". За радост на всички, вече е пътник.

2021.09.15 | 21:27

5
+Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла..++

Добави коментар

Водещи новини