Десислава Атанасова: Щетите, които нанесоха и 45-то и 46-то НС върху парламентаризма, ще се помнят дълго

  • 15 септември 2021 15:05

  • 696
  • 0
© Булфото архив

Проваленият мандат на 46-ото Народно събрание е отговорност както на политическите сили, така и на служебния кабинет, който нямаше потенциал да успокои политическото напрежение.  Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в декларация от името на група.

Атанасова поздрави учителите и учениците за началото на учебната година. Тя обърна внимание, че 15 септември е дата символна за начало, но и дата за края на 46-ото Народно събрание.


НС прехвърли Бюрото за защита на свидетели от главния прокурор към Министерство на правосъдието

"Изтече срокът на годност на това Народно събрание, а г-жо Зайкова, вие се оказахте лоша ористница и за 45-ия и за 46-ия парламент, защото щетите, които нанесоха и 45-ия и 46-ия парламент върху парламентаризма, ще се помнят дълго. Във времето на краткия мандат на 46-ото Народно събрание България беше управлявана от служебно правителство, назначено от Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. През тези няколко месеца политическата криза се задълбочи, а изходът от нея става все по-неясен и все по-труден", отбеляза Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Тя припомни на народните представители, че една от важните задачи в служебните кабинети е те да участват активно при решаването на политически кризи. "Духът на настоящата Конституция изисква от служебните правителства да успокоят политическата атмосфера, да намалят напрежението в обществото", каза още председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Според нея партиите на протеста не са разбрали, че служебното правителство е започнало да изчегъртва не само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а и тях.

Мая Йорданова
696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини