Илияна Йотова: Очаквам следващият служебен кабинет да продължи линията на досегашния

  • 15 септември 2021 11:18

  • 911
  • 4
Илияна Йотова: Очаквам следващият служебен кабинет да продължи линията на досегашния
© Булфото (архив)

Утре президентът ще обяви състава на служебния кабинет и аз очаквам да изпълни заръката си, една много голяма отговорност, да бъде продължена линията на досегашния състав на служебния кабинет, каза пред журналисти в Благоевград вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, където присъства на откриването на учебната година в Осмо средно училище "Арсени Костенцев".

Във връзка с очакванията към следващия служебен кабинет, Йотова коментира, че би искала в следващите месеци служебното правителство да даде стабилност и сигурност на българските граждани. "Всички сме наясно, че предстоят нелеки дни и аз се надявам, че тази стабилност, не само заради актуализацията на бюджета, но и заради следващите действия на служебните министри, ще бъде факт", посочи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Вицепрезидентът даде оценка на работата на досегашното служебно правителство, като коментира, че "безспорно вдигна летвата много високо". По думите ѝ то представлява една успешна формула. "Президентът Радев доказа, че може да прави правителства. Успешен състав, различни хора, с различни убеждения, но въпреки това една невероятна спойка между тях в името на българите и на решаването на многобройните проблеми, които стояха през тези месеци", каза още вицепрезидентът.

Радев е готов със състава на новия служебен кабинет

Във връзка с предстоящите избори две в едно, Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , каза, че не подценява българските граждани и смята, че при една добра кампания, в която е обяснено как да се действа, няма да има проблеми при гласуването. На журналистически въпрос дали ще бъде изненадана, ако не получат подкрепа от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за предстоящия президентски вот, Йотова коментира, че не допуска такъв случай.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
911 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.15 | 12:25

4
Дⲉбⲉлⲁтⲁ ⲥⲃиⲎя иⲥⲕⲁ ⲟщⲉ цⲃиⲕ
Фен

2021.09.15 | 12:02

3
Пази боже
Г

2021.09.15 | 11:54

2
Мръсници

2021.09.15 | 11:35

1
Значи напълно да доограби България.

Добави коментар

Водещи новини