Тошко Йорданов: Не сме знаели, че се прави по този начин политика

  • 15 септември 2021 08:51

  • 5115
  • 23
Тошко Йорданов: Не сме знаели, че се прави по този начин политика
© Булфото

Напълно е възможно, защото хората помнят ефектните неща. Татянадончевищината, която се случи в този парламент, е нещото което винаги се случва. Така се правят мнозинства, управления, бюджети. Това каза в ефира на Нова телевизия Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от кулоарите на парламента, попитан дали 46-ият парламент ще бъде запомнен със скандала "500К".

"Имате ли съмнение, че едно време "АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския" така рязко подкрепиха кабинета на Орешарски. Така наречения златен пръст, който бе нарицателен за такова поведение", добави Йорданов.

"Не сме знаели, че се прави по този начин политика. Имахме сериозни подозрения, но не съм предлагал, че към нас ще има такива предложения. Ние заявихме, че няма да играем по мръсните правила. Това бе психологически шок за нас", коментира още лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

"Това е една от лъжите, които се разправят постоянно. Всички останали партии са били в този парламент под някаква форма. Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е министър на Борисов. Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от комунист до не знам какво е в момента. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е до протестър. Ние единствено не сме участвали в тези далавери. Шашавото, че ДБ и ИБГНИ трябва да са наши естествени съюзници, но цялата им реторика е насочена срещу нас. Просто не разбират кой е врагът. Персонално е виновен Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да няма правителство", каза Йорданов. 
46-ото Народно събрание днес провежда последното си заседание

"Това са факти. Всяко едно от нещата може да бъде проверено и то е така. Слушах и доста лъжи, че парламентът не е работил един месец. Защо никой не каза, че поправките в правилника на парламента, въведени от ДБ, му блокираха работата. ДБ вкараха поправка, че 72 часа трябва да отлежава един закон, а обвиняват Ива, че не е свикала извънредно заседание. Големият враг на този народ е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Надявам се да имаме здрав разум в следващия парламент да изчегъртаме ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и след това ще се оправяме", каза още той.

"Слуховете за моята смърт са строго преувеличени. Да преборим пилците на два месеца, желанията на някои хора ги обличат в прогнози", коментира Йорданов. 

"Петър Илиев не е бил член на партията. Ще разчитаме на неговата експертиза и в бъдеще. Нищо не се е променило в отношенията ни към Петър Илиев", каза заместник-председателят на ИТН

Последвайте канала на

Калина Христова
5115 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Даниел

2021.09.16 | 21:56

23
ДБ и Христо Иванов са кукли на конци, които изпълняват чужди нареждания.
Васил

2021.09.15 | 20:57

22
Да се помни от покоренията, че вече в два парламента "Персонално е виновен Христо Иванов да няма правителство".
Милко

2021.09.15 | 16:45

21
И Йорданов и Иванов са еднакво некадърни да управляват

2021.09.15 | 14:56

20
+.,Вече се видя, че Тошко и ИТН са въздух под налягане! Компресорите, които ги напомпват са в Дубай, Белград, Сараите и Кремъл. Но и те не могат да ги донадуят така, че хората пак да им повярват! От повредената система започна да излиза райски газ и голямата част от публиката на "суверена" не може вече да спре да се смее.

2021.09.15 | 14:56

19
,Първото ИЗМЯТАНЕ НА ЧАЛГА ПРИМАТА НЯКОЙ СИ С.Т.( партията която предлагала мажоритарен вот , нямала мнозинство и поради тази причина няма да го предложат в НС) ! !!!!! Ха ха ха !!!! Че нали за това правихте референдум бе ЧАЛГА? Сега почитателите им тепърва ще започнат да си хапят задниците и ДА ПРОУМЕЯТ - ЩО Е ТУЙ ПОПУЛИЗЪМ И КАКВА СИЛНА ПОЧВА ИМА ТОЙ В БЪЛГАРИЯ ! Малките КРАТУНКИ ХАБЕР СИ НЯМАТ И ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ (НАЙ ВЕЧЕ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ) и за това си дадоха млечното гласче на ДИВИЯ УЧИНДОЛСКИ СЕЛАНИН. Ха сега дръжте се и за Галева и за Колежката и от ЧЕРВЕНИЯ БАРДАК, ЗА ПИНОКИО ОТ РОСЕНЕЦ , и НЕ СЕ ПАЗЕТЕ ОТ НАВЕЖДАНЕ В БАНЯТА , НЯМА СМИСЪЛ - ТЕ ВЕЧЕ СА ВИ ГО ...

2021.09.15 | 14:56

18
Тошко ами като ще чегърташ изчегъртай първо този...MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.09.15 | 14:56

17
+Истинския бибитко, Тошко безвратов Африкаски, нови избори. След, като хората видяха, как си гласуваха сега и то с чужди карти, увеличаване на заплатите на 10 000 лева, как се отказаха от мажоритарния вот и 1то левче и че истинските мутри са те, на изборите, ще получат голям червен картон. И тогава -Борисов 4. Историята от 2013 се повтаря едно към едно, но за тези няколко месеца безвремие, ще страда само народа, ама нека, защото като се гласува се мисли.
брррртттттррр

2021.09.15 | 13:24

16
И ние не може да повярваме какви ги свършихте. И Дб, и Славчовци, и Протестери може да се срамувате много
Ангел

2021.09.15 | 11:12

15
Тошко Йорданов така и не разбра, че когато говори с Христо Иванов, реално се обръща към подсъдимият олигарх Иво Прокопиев! Това му беше грешката.

2021.09.15 | 11:00

13
Боклук.
такъв си

2021.09.15 | 11:12

14
така е

Добави коментар

Водещи новини