Петър Витанов: Партията на министрите Петков и Василев ще привлече десни избиратели

  • 09 септември 2021 18:59

  • 887
  • 4
Петър Витанов: Партията на министрите Петков и Василев ще привлече десни избиратели
© Кадър: Нова телевизия

"Няма адекватна здравна политика в България. В някои страни държавните служители са задължени да се ваксинират и глобите са солени, ако това не се случи", това заяви в предаването "Денят на живо" по Нова нюз Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, ръководител на групата на българските социалисти в ЕП.

Той добави, че в Европа в момента се отварят бизнеси, защото там голяма част от хората са ваксинирани, докато у нас това не е така, както и нивата на смъртност са различни у нас и в страните от Западна Европа. За него партиите трябва да бъдат отговорни по този проблем, защото основна цел трябва да бъде запазване здравето на българските граждани.

Социолог: Петков и Василев са на вълната, може да "взривят" изборите

"Може и да се говори за нарушаване на човешки права, но те се разпростират само до ненарушаване на правата на другите хора", категоричен бе евродепутатът.

Според него не бива да се забавя внасянето на Плана за възстановяване, за да може бизнесът и икономиката да си поемат глътка въздух със средствата, които се полагат.

"Развитите държави си пазят интересите, а ние трябва да направим така, че реализирането на Зелената сделка да не стане за сметка на бедните български граждани", смята Витанов.

"Бруталното полицейско насилие, което се случи в България, също е част от върховенството на закона и това се вижда от европейските институции. Трябва да се възстановят демократичните традиции в страната ни, които бяха разрушени от правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", заяви той по отношение на критиките от страна на Европа за проблемите със съдебната система.

За съставянето на нова партия от страна на министрите Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ръководителят на групата на българските социалисти в ЕП Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее допуска, че те ще направят нов политически субект, но не смята това да е президентски проект и заяви, че губещи от него ще са десните партии, тъй като ще бъдат привлечени техните избиратели.

Мая Йорданова
887 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ха-ха

2021.09.10 | 08:40

4
Ще привлече далавераджии.
Ще привлече

2021.09.09 | 22:24

3
Дедовия :)
Ше дръпнат

2021.09.09 | 19:37

2
дръжки....
Аха, десни

2021.09.09 | 19:14

1
Ама кой знае що, цоциалистите треперят от тая работа.

Добави коментар

Водещи новини