Настимир Ананиев: Ако има проект на Кирил Петков, ще има опашка от желаещи да се включат в него

  • 08 септември 2021 08:26

  • 874
  • 4
Настимир Ананиев: Ако има проект на Кирил Петков, ще има опашка от желаещи да се включат в него
©

От партия "Волт" заявиха, че напускат групата на ИБГНИ и ще обмислят различни варианти за явяване на предсрочните избори. Като аргументи за решението си, от партията посочват, че имат много разминавания с коалицията. 

Като погледнете към парламента и се хващате за главата. Като активно протестиращ над 200 дена мога да каца, че ние имахме много по-големи очаквания за промяна и не я виждаме. Държанието на всички се разминава с това, което искаме да се случи като цяло, обясни Настанимир Ананиев пред БНТ.

Настимир Ананиев: Борисов е бесен!

Да, има криза, повече от една - трябва да има държавническо поведение и нормални взаимоотношения, допълни още той.

На въпроса дали ПП "Волт" може да стане ракетоносител на евентуален политически проект на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Ананиев заяви:

"Първо се надявам да чуя ще има ли такъв проект - досега не съм чул заявка. Ако има такъв проект, той със сигурност ще прекрои това, което се случва в България и съм сигурен, че ще има опашка от желаещи кой да се включи. Профилът, който виждам в Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на е профилът на хората от "Волт" - млади, амбициозни хора, които действат. Готови сме да се явим самостоятелно, вторият вариант е да се явим в коалиция, ако намерим партньор, който да отговори на нашите очаквания и да подкрепи нашите политики. Разбира се, има трети вариант да не се явим, но да изразим подкрепата си към някой", допълни Ананиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
874 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мисля

2021.09.09 | 11:37

4
Вярно е,затова всички партии гледат да го критикуват.Ще отнеме много от електората им.
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.08 | 09:08

3
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.
Българин

2021.09.08 | 09:00

2
Абсолютно не е вярно, това че ще направят партия мен лично не ме касае, защото последно време само начинаещи кадри. Искам БСП да управлява и най-вече Корнелия Нинова.
Анонимен

2021.09.08 | 08:58

1
Ами как няма да има като сте като фурнаджийски лопати. А където е и далаверката и вие сте там

Добави коментар

Водещи новини