Младен Маринов за скандала с Татяна Дончева и ИТН: Видяхме най-грозните реалности в задкулисието на българския политически живот

  • 07 септември 2021 18:49

  • 2426
  • 7
Младен Маринов за скандала с Татяна Дончева и ИТН: Видяхме най-грозните реалности в задкулисието на българския политически живот
© Булфото архив

"Като народен представител напълно подкрепям решението на Специализираната прокуратура да се самосезира и да извърши проверка на скандала „500 k“. Този скандал извади наяве едни от най-грозните реалности в истинското задкулисие на българския политически живот, наречено „партии на промяната“. Това пише във Фейсбук бившият вътрешен министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изрази подкрепа към спецпрокуратурата по повод скандала с Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и ИТН. 

"Към какво са имали намерение да ни променят тези партии, надявам се, ще стане ясно след действията на компетентните прокурори. Без да взема страна в скандала между депутатите от ИБНИ и ИТН, нашата парламентарна група ще предложи създаването на анкетна комисия в Народното събрание, ако, разбира се, държавният глава не го разпусне в следващите дни", пише Маринов.

До два месеца трябва да е готова прокурорската проверка по скандала с Татяна Дончева

"Днес, ние декларирахме това наше намерение и от трибуната в пленарната зала. Призовавам служебното политическо ръководство на МВР, ако в хода на проверката получи указания за извършването на съответните следствени действия по скандала, да положи поне същите усилия като тези, с които бяха преследвани и репресирани кметовете, общинските ръководители и симпатизантите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по време на последната предизборна кампания!", пише още бившият вътрешен министър.

В последните дни стана ясно, че Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в се е срещала с депутата от ИТН Радосктин Василев и по време на срещата е изписвала на листче "500К". Това бе прочетено от анализатори като 500 000 лева и в публичното пространство се лансираха подозрения, че е предлагала подкуп, като е искала да разцепи партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Дончева отхвърли подозренията и заяви, че ще си потърси правата в съда.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2426 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.09.08 | 07:43

7
Не, не и не! Не мога да повярвам, че това си го писал ти.
КОНФУЦИЙ

2021.09.07 | 21:33

6
точно най корумпирания министър на вътрешните работи да говори за задкулисие.......
Драган

2021.09.07 | 20:37

5
Ало илиенският шафьор не само си ги видял, а си участвал.
Анонимен

2021.09.07 | 20:12

4
ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ЗАЛЯЗВАТ!
Анонимен

2021.09.07 | 20:12

3
ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ЗАЛЯЗВАТ!
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 19:58

2
Тикво, точно ти ли говориш за задкулисие бре, каун герберастки:)))?!?
Обикновена Пунта Мара

2021.09.07 | 19:58

1
А бе, "Другарю Маринов, наистина ли СРАМ НЯМАТЕ???????????????????

Добави коментар

Водещи новини