Проф. Христова: Заплашена е националната сигурност, изходът е в системните партии

  • 07 септември 2021 08:27

  • 9496
  • 12
Проф. Христова: Заплашена е националната сигурност, изходът е в системните партии
© БНТ

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в заяви своята позиция на разчистващ политическото пространство и ако тези думи са сериозни, той доста сериозно изпълнява ролята си на чистач. Каква е истината, трябва да кажат компетентните органи, заяви в сутрешния блок на БНТ политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод скандала между "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и депутата от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" и зам.-председател на парламента Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. От партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в обвиняват Дончева, че се е опитвала да разцепи парламентарната група на ИТН, предлагайки 500 000 лева подкуп.

Този парламент не е способен да произведе каквото и да е и хората в него произвеждат скандал след скандал, добави тя.

Тревожното е, че това се случва между партии, които имаха претенцията да въведат нов морал в политиката, посочи политическият анализатор Росен Карадимов. За мен най-шокиращото е, че зад едно такова предложение очевидно стои предположението една такава сума да бъде изкарана много пъти после. Ако някой иска на всяка цена да състави правителство, очевидно той калкулира възможността да изкара много пари за кратко време, допълни той.

Представяте ли си, ако това е истина, какъв въпрос на живот и смърт е да се състави правителство. Коалиция се прави въз основата на осъзната воля на всички участници. Когато няма такава, всяко действие зад гърба показва неистова потребност на хора с много пари да има правителство, коментира проф. Христова.

Президентът постъпи разумно, като връчи третия мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е показа разумно и коректно поведение в това Народно събрание. Като гледам този сюжет (скандала между ИТН и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в - б. ред.), си обяснявам защо беше този натиск да се връчи мандата на най-малката парламентарна група и защо президентът не го направи, отбеляза Росен Карадимов.

Депутат от ИТН: Аз се срещнах с Татяна Дончева

Парламент, който е дошъл на вълната на омразата, си е постлал килимче от разделителни линии. Парламент, който не може да произведе правителство, застрашава националната сигурност. В такава ситуация изходът е в системните партии, подчерта проф. Антоанета Христова.

По думите на Карадимов ще е парадоксално, ако партиите на протеста с действията си направят така, че след следващите избори системните партии да се върнат на власт. Той обаче отбеляза, че в сегашното Народно събрание БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са имали най-адекватното поведение. Ако има добра новина в това Народно събрание, това е, че паднаха митовете. В новия парламента всеки трябва да може да разговаря с всеки, заяви Росен Карадимов.

По думите му президентът трябва да даде отговор на въпроса стои ли зад евентуален политически проект на служебните министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Много е важно каквото и да се появява, това да е в една нормална парадигма на политическите формирования, посочи Карадимов. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9496 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.07 | 09:09

3
На тая главата и е до кръста в задника на крадеца Бойко Методиев Борисов.
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 11:22

12
Тиквата под мен, по-големи... педали от вас, герберастите няма бре, тиквар прост:)))!
млък

2021.09.07 | 10:43

11
ЧервенПедал!!!!
????

2021.09.07 | 10:34

10
А, ЗАПЛАШЕНА ли е националната ни сигурност от "професори" като Вас, "другарко" Христова????
Жалка

2021.09.07 | 10:32

9
очилата Мурва!

2021.09.07 | 09:52

8
пак ли тая ,не ви ли писна
Как се става "професор"

2021.09.07 | 09:46

6
без нито една статия в индексирано и реферирано издание? Скопуса не знае коя е тая, но явно в БАН всичко може :)))
Кадрите на тиквата

2021.09.07 | 09:48

7
са като кадрите на славуца - преписвачи и набедени "професори", кой с връзки, кой с лизане и е6ане.
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 09:37

5
Тиквичке, как няма да е изхода в системните партийки след като си на хранилка при тях:)))!
Котарак

2021.09.07 | 09:27

4
Гробарите явно и осигуряват добри доходи на тая коза.
Ала бала

2021.09.07 | 08:55

2
Какъв професор , платена корумпирана гербаджийка.
6

2021.09.07 | 08:49

1
Ма верно ли ма.

Добави коментар

Водещи новини