Стефан Янев: Много скоро ремдесивир ще има навсякъде, където е необходимо

  • 02 септември 2021 14:02

  • 663
  • 2
Стефан Янев: Много скоро ремдесивир ще има навсякъде, където е необходимо
© Булфото

В края на август се установи, че запасите от ремдесивир са на изчерпване, взети са мерки и много скоро този медикамент ще го има навсякъде. По подобен начин ще се реши проблема и с кислорода, каза в Народното събрание премиерът Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен. Той отговори на въпрос на народния представител Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. относно липсата в Търговище на ремдесивир и кислород в други болници.

Хипократовата клетва на лекарите, подобно на клетвата на военните и на полицаите, предполагат и саможертва. Тези хора са готови на саможертва и говоренето за тяхното осигуряване с кислород, медикаменти и възнаграждения е важно, но не първостепенно, каза Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен. Не искам да говоря за 1000-те лева допълнително месечно възнаграждение за медиците и до каква степен това е свързано с актуализацията на бюджета на НЗОК, добави Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Мерките, които предприема Министерството на здравеопазването за борба с пандемията се базират на мнението на хора от широк експертен съвет, каза още Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, в отговор на въпрос на народния представител Георги Михайлов.

С развитието на обстановката ще бъдат вземани и други мерки, консултирани с експерти, допълни той.

Депутатите изслушват Стефан Янев

Последвайте канала на

Константин Тодоров
663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mitaka

2021.09.02 | 14:52

2
Стефан Янев, НЕ НИ ГОВОРИ, А КАЖИ КЪДЕ СА НАЗНАЧЕНИ И ДВЕТЕ ТИ ДЕЦА ЗА ПО 12 000 ЗАПЛАТИ
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.09.02 | 14:22

1
колко скоро бесепе.дерастки некадърнико?! Имахте време да ревизирате банки и зяовири, ама да се подготвите за вируса не намерихте вашта мама комунистическа гнусна, нагла, крадлива НЕКАДЪРНА да е.ба!

Добави коментар

Водещи новини