Манолова: Големите партии в парламента се отказаха да работят по законите, важни за хората

  • 02 септември 2021 09:58

  • 740
  • 4
Манолова: Големите партии в парламента се отказаха да работят по законите, важни за хората
© Булфото (архив)

Големите партии в този парламент отказаха да работят по темите и законопроектите, които са важни за хората. Законът за частния фалит, Законът за колекторските фирми и другите закони, които са важни за хората, останаха на "трупчета", за да може парламентът да "тупа топката". Това е заявила председателят на парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред Би Ти Ви тази сутрин, цитирана от пресофиса на партията.

"На заседание на Комисията по околната среда и водите вчера представихме нашия законопроект за промени в Закона за ВиК. Предлагаме предвиденото от догодина повишение на цената на водата с 30 на сто да бъде отложено с една година. Големите партии обаче отлагат приемането му с процедурни хватки", е допълнила Манолова.

Тя е подчертала, че тази седмица ръководството на парламента е отказало и исканото от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" изслушване на столичния кмет Йорданка Фандъкова и ръководството на "Топлофикация София" относно сметките на хората за парно и топла вода.

"От есента сметките ще нараснат главоломно, а се оказва, че в продължение на години "Топлофикация София" не е направила необходимите инвестиции, за които има заделени средства, с цел да не замърсява въздуха. Сега столичани ще плащат повече за парно и топла вода и ще дишат мръсен въздух", е заявила Манолова.

"Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е реши преждевременно да върне мандата, както се чува - още утре, това поставя под риск приемането на важните за хората закони. Големите партии така прецениха времето, че нито да има съдебна реформа, нито да има подкрепа за хората в навечерието на тежка икономическа и социална криза. Времето трябва да стигне поне за актуализация на бюджета", е казала още Манолова.

БСП решава кога да бъде върнат мандата за правителство

По думите й очаквано има провал на третия мандат, както имаше провал и на първия мандат и отговорността тук е на големите партии, които са получили мандат. "Казахме ясно, че третият мандат има шанс, ако има предварителни разговори между партиите извън ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това беше и мнението на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от, но от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е високомерно отказаха да водят такива разговори. Това минира възможността да има преговори чисто технически къде да отиде мандатът, за да получи подкрепа", е заявила Манолова в отговор на въпрос за реализирането на третия мандат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
740 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.02 | 15:13

4
Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла.
Сърп и чук

2021.09.02 | 11:26

2
И аз така знам за 46тото народно събpание, че половината депyтати вътре са с акредитация от СДВР и за това няма произнесено решение на конcтитyционния съд и тъpговския им маpкитинг е по затвоpите
Izbori@ do dupka.com

2021.09.02 | 12:20

3
Nakazatelen vot za vsichki !
Бачо Колю

2021.09.02 | 11:11

1
Шут в задника на следващите избори и на политическото бунище където ти е мястото.

Добави коментар

Водещи новини