Татяна Дончева: Слави Трифонов нямаше намерение да прави правителство в нито един момент

  • 29 август 2021 17:58

  • 8324
  • 31
Татяна Дончева: Слави Трифонов нямаше намерение да прави правителство в нито един момент
© bulphoto (архив)

„Не може да се случи чудо. Още в петък, преди интервюто на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, когато г-жа Нинова уведоми останалите политически сили кога им определя часове за консултации, тоест призова ги по интернет, беше ясно, че без ИТН не може да се получи мнозинство за правителство.“ Това заяви пред БНР Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, заместник-председател на Народното събрание и депутат от ИБГНИ.

Според Дончева в сегашната подредба на политическите сили, с които ще разговаря БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, „няма математически смисъл“ и е било редно началото да бъде с ИТН. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще отиде на срещата с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, „но вероятно преговорите няма да бъдат на тема как да се прави правителство, защото такова не може да бъде направено без ИТН, а как да бъде използвано оставащото време на парламента“, поясни Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Слави Трифонов разкри дали ИТН ще подкрепи правителство с мандата на БСП

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в нямаше намерение да прави правителство в нито един момент – нито в предишния парламент, нито в сегашния. Той смяташе, че може да пробута два списъка по някакъв странен начин, който никъде по света не е минал. Той си послужи с хватки, за да убеди обществото, че след като това не става, виновни са всички други. Не мисля, че беше много убедителен. Мисля, че някои от политическите лидери подцениха липсата на добра ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, смятаха, че не е възможно Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да няма добра ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, след като е първа политическа сила, след като правенето на правителство е шанс да се наложиш, да покажеш, че можеш. Обстоятелството, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в по никакъв начин, дори към днешния ден, не разбира колко негодни бяха списъците, е показателно за липсата на адекватност. Имаме напълно неадекватен за политиката човек. Адекватен за интригите“, обяви Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Тя потвърди позицията си за кръгове, които стоят зад „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

„Ясно е, че Доган и Орлин Алексиев стоят отзад. Зад Орлин Алексиев е ясно кой стои. Той беше дългогодишен не просто общински съветник, а шеф на финансово-бюджетната комисия и „касичката“ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Разбира се, дали точно Доган, дали Доган и Пеевски, срещу какво, кога – това са съвсем различни неща“, коментира Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в предаването „Неделя 150“.

Според нея суверенът е избрал, каквото е избрал.

„Той ни насади на тия пачи яйца, при пълното съзнание, че не може да се свърши работа с негодни за работа хора. Но въпреки всичко, ако бяхме стигнали до едни приемливи хора за състав на МС, дори със средно можене, ние щяхме да приемем, че за 6 месеца, до другата пролет, при ясна законодателна програма, ясни приоритети, срокове и отговорности голямата част от депутатите на ИТН при команда на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в щяха да участват в това“, разкри Дончева.

"Ако гледаме това, към което тика Слави, следващото управление ще е с доминация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", отбеляза Дончева. Според нея остава открит въпросът защо е било необходимо два пъти да се правят избори и два пъти да се дава мандат на ИТН, „за да се установи нещо, което можеше да се прогнозира от първия момент и защо тия, които стоят зад Слави, тикат процесите така“. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат интерес да се вкара обратно хартията в изборния процес, смята Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Дончева: ИТН и ДПС си подават топката

Запитана как би повлияло сливането на два вида избори и провеждането на вот 2 в 1, Дончева подчерта, че това би качило избирателната активност. „При по-голяма избирателна активност има по-висока легитимност. Хората, така или иначе, ще отидат на президентски избори. Третите избори за парламент няма да са им в допълнителна тежест. Дали това ще бъде добре или не за партиите – предстои да видим. Ние влизаме в едни шубраци, където е малко проблемно доброто ориентиране.“

Мая Йорданова
8324 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар

2021.09.07 | 12:33

31
Просто не ви е дал пари и власт за това е лош за вас скапани комунисти само името ви е различно от БСП

2021.08.29 | 18:30

3
Но какви хубави очила има завидях
Izbori@ do dupka.com

2021.08.30 | 07:50

30
Kupeni sa s deputatska zaplata.
ХХХ

2021.08.29 | 19:34

14
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Platen optimist

2021.08.30 | 07:47

29
Da ne si ot Severna Makedonia? Taka si izmisliash istoriata!
Абе туууууурчттурутка

2021.08.29 | 22:42

28
Ти трябва да изчезнеш от политическият живот ти расъждаваш като 100 годишна баба

2021.08.29 | 21:18

27
Тая, джуфра мутра червена
катана катана

2021.08.29 | 20:00

18
тва отвратително дундурче, нечистоплътно прасе
един от хората

2021.08.29 | 21:08

26
Девица е бе!

2021.08.29 | 20:36

25
Бийте го тоа кълвач,бе значи... ...тоа броненосец, рр...ииш ли !

2021.08.29 | 20:04

19
Духай Баце , Яко духай на Радев кавала ! Надуй бузки и го духай ! Духай и на Мая дундата и помни , че ти ги докара на власт да ти серат сега и двамата на тъпата тиква ! Голям серсемин си да знаеш , но като крадец си перфектен !

2021.08.29 | 20:26

24
Ти духай олигофрен

2021.08.29 | 20:14

23
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.08.29 | 20:14

22
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

Добави коментар

Водещи новини