Мая Манолова и Николай Хаджигенов обясниха защо са ходили в офиса на Слави Трифонов

  • 29 август 2021 15:04

  • 7273
  • 30
Мая Манолова и Николай Хаджигенов обясниха защо са ходили в офиса на Слави Трифонов
© bulphoto

Разбрахме се, че ще положим усилия за предложения между първо и втори четене, които да получат подкрепа от ИТН, ДБ и ИБГНИ. Тук имаме сходство в предложенията. Искаме пенсионерите да получат поне 369 лева минимална пенсия, също и социалната пенсия да се повиши, както и пенсията за инвалидност. Искаме да подкрепим младите семейства, майките през втората година, първокласниците, учениците, хората на културата, в туризма – т.е. най-тежко засегнатите от кризата, обяви председателят на парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" (ИБГНИ) Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на след срещата с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в НС, предаде репортер на Novini.bg.

„Ще се опитаме да се обединим по теми преди актуализацията на бюджета. Ние внесохме още две теми, които са важни за нас специализираните съдилища и Бюрото за охрана и сметките на хората за ток, пано и вода. Внесли сме законопроект, за който търсим подкрепа. Важно е да оставим държавата в добро състояние и да има достатъчно пари и за фирмите и за домакинствата, така че хората да посрещнат малко по-спокойно трите кризи, които се задават“, обясни Манолова.

БСП и ИБГНИ се разбраха за подкрепа, но правителство на промяната няма да има

"След изявлението на лидера на ИТН, че няма да подкрепят правителство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, стана ясно, че няма как да има кабинет. Без тяхната подкрепа, ние кабинет няма да подкрепим, защото ще трябва да разчитаме на подкрепата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това би било подмяна на вота на гражданите", смята Манолова.

Срещите на лидерите на партиите от протеста - съпредседателят на ДБ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и на ИБГНИ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на с лидера на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в са се състояли в офиса на шоумена, защото той не ходел никъде другаде и не искал да са на друго място, уточниха Манолова и адвокат Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971.

На въпрос защо срещите са били в офиса на Трифонов, Хаджигенов каза: „Защото той не ходи никъде другаде. Затова. Не приемаме идеята за Фейсбук или телевизионна република, било тя и по БНТ. Неофициалните разговори г-н Трифонов бе така любезен да ги плесне като официални, опитвайки се да намести някаква хипотеза, в която видите ли е имало разговори“.

„Г-н Трифонов ми се обади и ме помоли да отида в неговия офис. Той избягва появата на публични места, има совите аргументи, съобразих се с тях. Срещата беше на 7 август, дни преди да се гласува кабинета на ИТН. Неговото настояване беше да подкрепим предложението. Обясних как може да стане третия мандат - само и единствено, ако отново седнем на масата и ние, те и ДБ, определим приоритетите и им сложим ясни срокове, след което да подпишем споразумение. Това е“, разясни Хаджигенов.

„Ние не сме искали в нито един от разговорите постове, позиции и да парцелираме властта. Срещата с г-н Трифонов е била една, по негова покана. Защо той прецени, че трябва да спекулира с тази среща, е негова отговорност“, добави Манолова.

„Той нямаше какво друго да ни каже. Той каза, че не приема ултимативно, защото това било любов. Аз не виждам любов при него, защото той чисто ултимативно на два пъти ни представи кабинет и понеже разговори нямаше, той се опита да извади такъв тип срещи“, допълни още Хаджигенов.

Мая Йорданова
7273 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2021.09.07 | 12:34

30
За кинти и постове за какво да друго да ходят тези пачи
Вико

2021.08.30 | 16:27

29
Значи какво излиза, Ицето и Майчето ходили на крака при Слави, а сега влизат в обяснителни режими защо са го правили. Абе тези двамата чуват ли се отстрани какви невероятни приказки, съшити с бели конци, разказват. То не бяха лъжи, то не бе мазане.

2021.08.29 | 22:28

28
Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла
Е вие нали не искате

2021.08.29 | 18:37

27
постове, ми.нистри ... къв е проблема, че той е извадил състава на пра.вителство на мал.цинството с мандата им като първа пар.тия на из.борите ххахаха Я се осъзнайте заедно с прокопиевите искате или не искате да участвате във влас.тта хахаха

2021.08.29 | 18:14

26
На тайните срещи пляскайте ли се.
Сто по сто е двеста

2021.08.29 | 18:11

25
Партийте на промяната да върнат парите от изборите като нямат намерения
КАКВА СТАНА ТЯ?

2021.08.29 | 18:05

24
ПЪРВО ЗАДКУЛИСИЕ, ПОСЛЕ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ!
КАКВА СТАНА ТЯ?

2021.08.29 | 18:05

23
ПЪРВО ЗАДКУЛИСИЕ, ПОСЛЕ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ!
Е що!

2021.08.29 | 18:01

22
За порцийки :)

2021.08.29 | 17:31

15
От 2015-та година по медиите и телевизиите върви кампания от ЛЪЖИ срещу Генерал Радев на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милиционерска акция от такива като Цвъки Ухото, тоМАТА ХАРИ бикова, драскачите около кypвата Севда, водени от българоубиеца Боко Тиквата. Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Радев, за да може некадърниците и мафиотите да не пускат властта. За народна радост, мутрите се провалиха.

2021.08.29 | 17:43

21
Малии - тоя Ра-д/ев си е за про-ку-рор и за затвор.

2021.08.29 | 17:40

18
Ама верно ли го клеветят "човека" бе? И за срещите с Реш/ет/ников на които обеща да ни извади от Е/С и НА/ТО, за апартаментите които купи на безценица, за упеждането на любовницата си на 3 длъжности, за 50 те милиона евро комисионна за Грип/ен/ите, за 200 тата джипа за охрана на границата, за 87 милиона долара които получи в брой от руснаците, за шпионажа в полза на Ру/с/ия, за продажбата на посланнически места, за концесиите в Ни/ге/рия и още и още и още.

Добави коментар

Водещи новини