Борисов: Яд ги е, че не може да са като нас! Ние сме по-силни от хаоса

  • 29 август 2021 12:06

  • 15039
  • 109
© Фейсбук

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г събира стотици младежи от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на отчетно-изборно събрание преди изборите наесен. Форумът започна с припомняне на политическа реч на Борисов, излъчена на видео стена, която той изнесе през април след редовните парламентарни избори тогава. 

След това Борисов влезе в залата заедно с лидера на младежката формация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георг Георгиев под бурните аплодисменти на над 600 делегати на конгреса за 4-тото отчетно-изборно събрание на младежката организация. На него трябва да бъде избран нов състав на изпънителния съвет на структурата. 

Бойко Борисов предупреди: Политическите опоненти бият само по ГЕРБ. Запомнете ми думите: после ще дойдат и за вас

Младежката организация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от 2008 г. е изразител на младите за по-успешна държава. Оттогава досега ние наброяваме вече 15 000 души и растем всяка година. Ние инвестираме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и регионални събития, така, че хиляди млади хора допиха опит, знания и умения, заяви Георгиев в началато на форума.

Проф. Костадин Ангелов изнесе реч пред младежите.

,,Опитаха се да ни изчегъртат, но ние станахме още по-силни и затова ще спечелим изборите, които предстоят", категоричен бе той. Бившият здравен министър припомни успехите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а после и провала на служебния кабинет на Румен Радев със здравната криза и ваксинацията'', заяви Ангелов. 

Красимир Вълчев сподели от своя страна, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са превърнали България в "силен незаобиколим фактор във външната политика и просперираща държава с работещи граждани". 

Яд ги е, че не може да са като нас, защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа в България и на последните избори, дори с машините. Капон, сивия кардинал, днес ме нарече диктатор, но се разхождаха цяла година по улиците, където си искат и направиха хаос. А сега виждаме какво е истински диктатор и имаме такъв срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, припомни Борисов и добави, че има план на задкулисието да няма кабинет. 

,,Трифонов обясни в петък как вървят преговорите, за които никой не знае и че те не се правят официално. А виждате и каква е целта - да се проведат президентските избори от служебното правителство, за да бъде преизбран диктаторът Радев. Целта е изборите да ги проведе вътрешният министър на служебния кабинет", обяви Борисов и припомни, че е предупредил за това още през май. После заяви, че е настъпил пълен хаос във всички сектори по време на управлението на министрите на Румен Радев.  

Единствента цел на тези хора е да има втори мандат на Радев и няма да се спрат пред нищо. Коя нормална държава ще харчи близо половин милиард лева, за да се провеждат избори след избори?!, попита бившият премиер. 

,,Трябва да е ясно, че сме против нелегалната миграция, а не Рашков да крие колко са нелегалните и да трябва да му разкриваме лъжите. Трети избори дойдоха, а той още няма доказателства за лъжите, че сме подслушвали. Казват, че съкращават администрацията, а от бордове от трима души, назначават по 9. В образованието министърът прави същите неща като нас, но няма характера да си каже ясно какъв е планът. За да крият как унищожават ваксините, ги пращат по хладилниците в РЗИ-тата, а ние какво не направихме, за да осигурим от всички видове и най-много ваксини. Сега са скрити по фризерите и кризата няма да свърши, защото не ваксинират хората'', заяви Борисов.

Според него е лудост да се праща армия на границата срещу бежанците.

Ще ги застрелят ли, като ги видят? Какво ще прави армията там, и то спецчастите, които са с най-специфичните оръжия. Но говори популистът и обявява, че пращал армията. Но границата се пази с Брюксел и с Анкара, не с армията. Да не припомням какво са говорили за коронакризата. Но ние не искаме да продължи това противопоставяне. Трябва да се градят мостове, а не да се рушат. Да дойдат и ще им дадем съвет, защото е важно да се работи за хората, категоричен бе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.  

,,Ние сме по-силни от хаоса и ще въведем ред. Ние всички трябва заедно с всички партии да станем по-силни от хаоса. Да говорят за мен и партията какво искат и да си чешат егото, но е време да се сложи край и да се поеме отговорност пред мисълта на парламента, че съединението прави силата'', завърши Борисов с подаване на ръка и позиция, че трябва да има редовен кабинет след следващите предсрочни избори. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
15039 109

Свързани новини

Коментари 109

Добави коментар
Наско

2021.09.01 | 02:18

107
Борисов е невероятно мъдър и опитен политик .
ПРОГЛЕДНАЛ

2021.09.03 | 18:36

109
НЕ ЗНАМ КАК НЕГРАМОТНИЯ МОЖЕ ДА Е МЪДЪР,НО СРЕД СЛЕПИТЕ ЕДНООКИЯ Е ЦАР!

2021.09.03 | 18:36

108
БОКО Е ЕДНА ЧИТАШКА ОТРЕПКА И СЛУГА НА ЕРДОГАНЯ!!!

2021.08.30 | 15:25

106
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2021.08.29 | 22:11

104
ДАВАЙ, Генерале. Видно е, че народа е с теб. Видяха се претъпканите зали на кампанията в цяла България. А малките партии, начело с Радев се опитват да говорят от името на народа. Казват, народа иска, народа е за промяна..площадите, ама на площадите бяха една шепа платени от Божков и накрая останаха само клошарите. Ако народа ги искаше на изборите щеше да ги подреди така...ИТН, Мутрите, Дай Б, Бсп, Дпс, ГЕРБ, тогава, щях да кажа ОК, имате право да говорите от името на народа. А, народа ги подреди така...ГЕРБ победа в България, и с 0.5% итн с машините на Мадуро в чужбина, Бсп, Дпс, Дай Б, Мутрите, партията на Радев, на последно. Е, ВИДНО, Е ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗАЩОТО БОЙКО И С МАШИНИ, СТРЕС, АРЕСТИ, ПАК ГИ БИ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НАРОДА Е С БОЙКО* .
пешо

2021.08.29 | 22:17

105
Напред, Бойко!! Гази тая червена сган

2021.08.29 | 22:10

103
ЩЕ "чегъртате" БОЙКО БОРИСОВ, ТАКА ЛИ? Бойко Борисов е отново сред , работещи и стабилни български граждани. Това не са "гражданите", които перманентно висят по улиците и площадите с крясъци на омраза и озлобление. Това са онези български граждани, които са гръбнакът на нашата българска нация и българска държава. Такъв ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР и ДЪРЖАВНИК се радва на човешко доверие и подкрепа, като самият той ГЕНЕРИРА ДОВЕРИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, НАДЕЖДА и СИЛА за СТАБИЛИЗИРАНЕ на НАЦИЯТА и ДЪРЖАВАТА. ЧЕСТ ИМАМ ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ, БОЙКО!

2021.08.29 | 22:10

102
+Вече на хората е ясно..Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./

2021.08.29 | 22:10

101
Бойко Борисов е най-компетентният и сърцат политик и държавник на нашето време в България. Това е факт а не оценка, потвърден от хиляди малки факти и данни за страната ни през последните десетина години. Никой друг не е там където е най-нужен винаги: при хората с техните проблеми, макар и да не е длъжен да го прави.

2021.08.29 | 21:26

99
Много сте силни Бацее , но тия ши държат мандата и шътайбат до 36 - и септември , че и оттатък ! Може и до марта сряда , петък или до 30 - и февруари ! Арменскио поп чека да му се оплачиш ! Шъ ти помогне ! Ти си силен Баце и шъ издържиш докаттейбат !

2021.08.29 | 22:09

100
ма теб никой не те пита Трол. На есен 2 в 1 и ГЕРБ печели и двата

2021.08.29 | 17:56

97
Ами не могат Бо-чка, не могат. За тези работи се искат топки а тези педали и пачаври ги нямат. Хайде Бо-че да се връщаш на власт и да изметеш тези лайна там където им е мястото щото за няколко месеца съсипаха държавата.
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.08.29 | 18:32

98
С ТВОЕТО БО-ЧЕ Е СВЪРШЕНО!!!
ИСТИНАТА

2021.08.29 | 17:46

95
Добре де, но защо се бавят ОТГОВОРИТЕ на ВЪПРОСИТЕ:КОЯ е Мата Хари? КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ? ЧИЙ е гласът от ЗАПИСИТЕ? КАКВИ са НОВИНИТЕ за Барселона?........... и т. н.? НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!!!

2021.08.29 | 17:54

96
Ами питай Баб/ик-ян - той по ги знае тези работи.

Добави коментар

Водещи новини