Борисов: Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство

  • 06 септември 2021 08:15

  • 7031
  • 221
Борисов: Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство
© Булфото (архив)

Съединението прави силата!

Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод 136 години от Съединението на България. Ето какво още сподели той:

Бойко Борисов: Това е моделът "Радев" - разруха, застой, епидемии, хаос и затворени бизнеси

"Преди 136 години едни велики българи разбираха това и се превърнаха в държавници. Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос. Затова сега се нуждаем от обединение. За да преодолеем политическата криза и да започнем да се борим с реалните предизвикателства на нашето време. Вярвам, че заедно ще успеем! България ще се върне сред отличниците в Европа и ще го постигнем заедно. Защото заедно сме по-силни от хаоса!"

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7031 221

Свързани новини

Коментари 221

Добави коментар

2021.09.11 | 07:09

221
Тези от ГЕРБ ще научат ли най-накрая констутуцията на България. Основния закон на страната се потъпква от банда некадърници. Чети бе докторче Борисово. Нали си "умен"!!!!!!

2021.09.06 | 15:43

217
....0 Б 0 Б Щ Е Н ИE И ТОВA ДРУГAРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТO ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ. Няма смисъл, от много коментари, да допринасяме да печели този канал. Ето едно обобщение и толкоз. Две години Диков реве по Бойко и файда никаква, не знам, как още му плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз ...

2021.09.06 | 20:08

220
ЕЙ ДУХАЧ,КОЙ ЩЕ ТИ ГО ЧЕТЕ ТОВА ДЪЛГОТО,К.У.Р.В.О МОДЕРАТОРСКА?
АКО СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С

2021.09.06 | 18:15

219
РАДЕВ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ОТНОВО РАЗКЪСАНА!
АКО СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С

2021.09.06 | 18:15

218
РАДЕВ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ОТНОВО РАЗКЪСАНА!

2021.09.06 | 15:41

216
.С две думи това е истинският лидер е Бойко Борисов. Голям държавник и политик. От първия си ден в политиката Борисов винаги е бил активен и много деен. Той е сред хората. Той е сред народа. Той е в големите градове. Той е из селата, общините, паланките, поляните. Навсякъде сред народа, сред хората, запознавайки и споделяйки техните проблеми, болежки, радости. Така се прави! Да гледат и да се учат! Новите политици от трупата на ИТН. От дивана, барикадиран в огромния си палат, охраняван като бос на картел, политика не се прави г-н Ст. Т. Тр. Повтаряйки само суверена, суверена, суверена. А сред хората. Кога ще видим нещото Ст. Т. Тр. сред народа, извън концерти разбира се. Бойко ви учи толкова години, безплатни уроци при това. Но, както се казва акъл не може да се набие. Искате да чегъртате и да се саморазправяте с поддръжниците на ГЕРБ. Не сте познали от хунтата! Вашето време свършва, свършва и мандата на кремълския льотчик!!! Имахте петминутната си слава. Сега само ще западате. Защото така и не разбрахте, че истинска политика не се прави само с отричане на направеното досега! Бойко Борисов не се умори да ви показва. Но маймуните как да го разберат. На тях им дай да чегъртат и да казват кой трябва да е в парламента и кой не. Станали те първи с малко след чутовна манипулация. Нали ви видяхме бе чалгари! Колко премиери извадихте досега. Само Бай Шиле още не се е пробвал. От чужбина ни се смеят и ни си се чудят. На есен категорична победа за ГЕРБ-СДС, категорична победа на президентските избори!!!! Категорична победа на справедливостта и връщане към нормалността!!!!

2021.09.06 | 15:40

215
През Август 2020 тока за бизнеса беше 70 лв. за мегават. Днес Август 2021 цената е 302 лв. за мегават. Днес кой ви краде? Бойко?

2021.09.06 | 15:40

214
--Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./

2021.09.06 | 15:40

213
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2021.09.06 | 15:39

212
Хора, вие забелязах те ли, че Герб бяха на 1 място до последно и изведнъж се оказаха на 2? За 1 миг! Комунистическият пъклен план се провали! Дано да не чопнат парите ни, защото пак ще сме на нула! Цялата работа беше да вземат парите, те затова напират за актуализация на бюджета! Всичко беше планирано! От протестите, изкараха Слави, защото те сами нв можеха да съборят Бойко Борисов! Ей, голяма злоба! Некадърност, простотия, злоба! Политиката е мръсна работа, знаем, но трябва да знаеш как да управлява! И това е талант! Бойко Борисов доказа, че го притежава! Затова в държавата имаш ред! А сега пълен хаос! Те са си добре, мили хора и винаги ще се оправят, ние да му мислим! Дерзайте, Г-н Борисов, защото само вие сте алтернативната! Бог да бъде с вас!

2021.09.06 | 15:38

211
КАК ПЪК ВСЕ СЪС БОЙКО ИСКАТ ДА СЕ СНИМАТ А ДА НЯМА ЖЕЛАЕЩИ С РАДЕВ РАШО И ЯНЕВ, ИМА НЕЩО ГНИЛО ?!

Добави коментар

Водещи новини