Кметът на Пловдив завежда дела за клеветите срещу него

  • 25 август 2021 15:45

  • 2150
  • 2
Кметът на Пловдив завежда дела за клеветите срещу него
© bulphoto (архив)

Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на разпореди вътрешна проверка на сигнала на бизнесмена Мартин Бурнарски, че представители на общината и негови приближени са го рекетирали с цел изземване на бизнеса му.

В края на миналата седмица оглавената от Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на парламентарна комисия изслуша Бурнарски за приложената към него схема за рекет, участие в която вземат близък до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в собственик на кина и представители на общинския инспекторат. В изявление пред медиите днес Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на подчерта, че ще бъде безкомпромисен, ако обвиненията бъдат потвърдени. В същото време той заяви, че ще съди Бурнарски за твърденията му, че зад рекета стои той и подчерта, че става дума за непотвърдени данни.

Има ли енергийна мафия в България и защо цената на тока на Енергийната борса е най-висока в цяла Европа?

Пред журналисти кметът каза, че не познава младежа, нито посочения от него посредник – собственик на кина, близък до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той е разговарял и с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, в чиято парламентарна комисия е постъпил сигнала с настояване за спешно изясняване на сигнала и изпращането му до разследващите органи.

Бурнарски има павилиони за понички на Гребната база, както и на други места. По предварителни данни на вътрешната проверка „Бурнарски“ ЕООД през м. май не е получило ново разрешително за поставяне на преместваемия си обект, защото има констатирани редица нарушения от страна на Пловдивския общински инспекторат. По надлежния ред той е информиран. Община Пловдив е спазила всички законови процедури, съобщава БНР.

“Решението ни е да заведем дело за клевета и уронване престижа на кмета и на Община Пловдив срещу тези хора, които пускат в публичното пространство недоказана информация“, заяви в заключение Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2150 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
А така

2021.08.25 | 17:51

2
Разпори му гъ.за от дела!

2021.08.25 | 16:01

1
Само така

Добави коментар

Водещи новини