Тома Биков: Логично е изборите да са 2 в 1 при машинно гласуване

  • 25 август 2021 13:49

  • 750
  • 9
Тома Биков: Логично е изборите да са 2 в 1 при машинно гласуване
© Булфото (архив)

Една от причините за ниската избирателна активност на последните избори е гласуването с машини. Това заяви пред БНР Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за, депутат от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, председател на парламентарната комисия по култура и медии.

Той изтъкна, че в нито една страна от ЕС не се гласува машинно и добави, че има недоверие в машините: "Тук все още не е тръгнал този процес, но по естествен път той ще започне да става все по-важен фактор".

Биков беше категоричен, че няма директна връзка между купуването на гласове и начина на гласуване.

"За мен е логично изборите да са 2 в 1 в ситуацията с машинно гласуване", заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за и коментира: "Малко повече ще е да накараме хората да гласуват три пъти в един месец само за да излезе сметката на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, защото него не го устройвало 2 в 1, тъй като тогава всяка партия ще си издигне кандидат за президент и ще парцелира вота за г-н Радев, който е патрон на трите партии на протеста и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е".

По думите му най-важно е да се види доколко е възможно да бъдат организирани нормални и ефективни избори в тази сложна ситуация.  

ЦИК: Няма неразрешими проблеми с техническото обезпечаване на изборите

Председателят на парламентарната комисия по култура и медии заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са контролирали медиите по време на управлението на правителствата на Бойко Борисов: "Не виждам която и да било медия да е пропуснала протестите от лятото на миналата година или по някакъв начин да е цензурирала някакво анти-ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в говорене. Не виждам заглушаване на тогавашната опозиция или хвалебствия към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в".

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за подчерта, че във внесената в парламента актуализация на бюджета не е предвидена нито една мярка за културния сектор: "По тази причина още утре (четвъртък) ще извикаме министрите на финансите и на културата, за да обяснят дали те имат някакъв план в тази COVID ситуация. това е изключително важно за хората, които се занимават с културна дейност, а те са най-пострадали от пандемията. Това отношение е абсолютно необяснимо. Единствената задача на това ръководство на Министерството на културата беше да подготви точно това, вместо да се занимават с други неща".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
750 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ХХХ

2021.08.25 | 13:56

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
..

2021.08.25 | 14:22

4
С болният си мозък заминавай за иран да се забавляваш с козичките
Тоя политически хамелеон...

2021.08.25 | 14:19

2
...- Тома Биков- още ли е жив...?!?!
..

2021.08.25 | 14:21

3
В 21 век сме Тома! И не е вярно че никъде не се гласува машинно в развитите европейски държави се гласува и електронно!!

2021.08.25 | 15:36

5
Няма такова нещо. нито машинно, нито електронно, само в Русия и при Мадуро

2021.08.25 | 15:36

6
ДАВАЙ, Генерале. Видно е, че народа е с теб. Видяха се претъпканите зали на кампанията в цяла България. А малките партии, начело с Радев се опитват да говорят от името на народа. Казват, народа иска, народа е за промяна..площадите, ама на площадите бяха една шепа платени от Божков и накрая останаха само клошарите. Ако народа ги искаше на изборите щеше да ги подреди така...ИТН, Мутрите, Дай Б, Бсп, Дпс, ГЕРБ, тогава, щях да кажа ОК, имате право да говорите от името на народа. А, народа ги подреди така...ГЕРБ победа в България, и с 0.5% итн с машините на Мадуро в чужбина, Бсп, Дпс, Дай Б, Мутрите, партията на Радев, на последно. Е, ВИДНО, Е ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗАЩОТО БОЙКО И С МАШИНИ, СТРЕС, АРЕСТИ, ПАК ГИ БИ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НАРОДА Е С БОЙКО* .

2021.08.25 | 15:36

7
две думи това е истинският лидер е Бойко Борисов. Голям държавник и политик. От първия си ден в политиката Борисов винаги е бил активен и много деен. Той е сред хората. Той е сред народа. Той е в големите градове. Той е из селата, общините, паланките, поляните. Навсякъде сред народа, сред хората, запознавайки и споделяйки техните проблеми, болежки, радости. Така се прави! Да гледат и да се учат! Новите политици от трупата на ИТН. От дивана, барикадиран в огромния си палат, охраняван като бос на картел, политика не се прави г-н Ст. Т. Тр. Повтаряйки само суверена, суверена, суверена. А сред хората. Кога ще видим нещото Ст. Т. Тр. сред народа, извън концерти разбира се. Бойко ви учи толкова години, безплатни уроци при това. Но, както се казва акъл не може да се набие. Искате да чегъртате и да се саморазправяте с поддръжниците на ГЕРБ. Не сте познали от хунтата! Вашето време свършва, свършва и мандата на кремълския льотчик!!! Имахте петминутната си слава. Сега само ще западате. Защото така и не разбрахте, че истинска политика не се прави само с отричане на направеното досега! Бойко Борисов не се умори да ви показва. Но маймуните как да го разберат. На тях им дай да чегъртат и да казват кой трябва да е в парламента и кой не. Станали те първи с малко след чутовна манипулация. Нали ви видяхме бе чалгари! Колко премиери извадихте досега. Само Бай Шиле още не се е пробвал. От чужбина ни се смеят и ни си се чудят. На есен категорична победа за ГЕРБ-СДС, категорична победа на президентските избори!!!! Категорична победа на справедливостта и връщане към нормалността!!!!

2021.08.26 | 06:24

8
БОКО Е ЧИФУТСКА ОТРЕПКА,МРЪСНИЯТ ЦИГАНСКИ ЕВТРЕЙ!

2021.08.26 | 06:25

9
БОКО Е ЧИФУТСКА ОТРЕПКА,МРЪСНИЯТ ЦИГАНСКИ ЕВРЕЙ!

Добави коментар

Водещи новини