Джамбазки: Служебният премиер незабавно да изпрати армията и жандармерията по границата

  • 24 август 2021 18:15

  • 3238
  • 5
Джамбазки: Служебният премиер незабавно да изпрати армията и жандармерията по границата
© БТВ

За съжаление България не е готова да посрещне нова мигрантска вълна. Искам да се обърна към служебния премиер Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, който не трябва да се бави и трябва да задейства плановете за реакции, както и да прати армията  и жандармерията по границата. 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, който коментира темата за мигрантската криза. 

"Тези действия трябва да се случат сега и да не се чака актуализацията на бюджета. В момента в парламента се спори за постове и позиции, а никой не мисли за тази криза. Натискът се е увеличил над два пъти от същото време миналата година. Границата не преминават майки с деца, а предимно млади афганистанци. Трябва да се наложи политика на нулева незаконна миграция. Ако президентът или служебният премиер излязат и кажат - ние няма да приемем бежанци, това ще бъде прието добре от цялото българско общество. Ние не сме започнали тази война в Афганистан и нямаме нищо общо с нея", категоричен бе той. 

Джамбазки към КСНС: Нулев мигрантски натиск и незабавно приемане на доброволните отряди към МВР!

"От години настояваме за създаването на доброволни отряди. Последният път това не стана заради ДПС. Тогава нашите партньори от ГЕРБ се поддадоха на натиска на ДПС. Ако бяха създадени такива отряди, сега щяха да могат да реагират и за пожарите, и за границата. В България има страшно много хора, които са готови доброволно да дадат своя дан за държавата. Никой не е говорил тези отряди да извършват граждански арести", разкри Джамбазки. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3238 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.08.24 | 23:29

5
Къв си ти бе боклук !
Граничар

2021.08.24 | 20:01

4
Ние сме затънали в дългове и мизерия !!! Ако знаеш че хич не ми пука кой идва ние сме роби на червената буржоа и техните внуци и деца!!!
Факт

2021.08.24 | 19:24

3
Прав е в случая.. нито един мангал и черна луга не трябва да преминава в България и Европа

2021.08.24 | 18:39

2
Щом го казва пияндето от ВМРО пращайте
Sol Campbell

2021.08.24 | 18:17

1
Тоя кривогледия педал кво се обажда

Добави коментар

Водещи новини