Ангел Джамбазки: Политиката се премести в социалните мрежи и реалният дебат изчезна

  • 04 септември 2021 14:40

  • 863
  • 17
 Ангел Джамбазки: Политиката се премести в социалните мрежи и реалният дебат изчезна
© ВМРО

„Политиката в огромната си част се премести в социалните мрежи. Както радиото уби пресата, както телевизията уби радиото, така социалните мрежи преместиха цялата политика към себе си. И за доброто, и за лошото. И за хвалбата, и за плювнята. Реалните дебати изчезнаха и се замениха от постове и коментари. Може да имаш огромна организация, но ако те няма там, те няма никъде“. Това заяви българският представител в Европейския парламент от политическата група на ЕКР и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – по време на политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански, на която е организатор, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.


Той обърна внимание и на случващото се в отношенията между България и Република Северна Македония. „Има нещо безспорно от участието ни в предишното управление, с всичките му плюсове и минуси. И това е фактът, че благодарение присъствието на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в това управление, успяхме да защитим българския национален интерес в Северна Македония такъв, какъвто той е. Нещо, което някои от тези псевдополитици, нахлули в Народното събрание сега, няма да защити дори за една секунда тази теза. В момента, в който тръгне да се прави правителство и тръгнат да търсят благословии по разни посолства, особено едно, първото условие, което ще им бъде поставено е да предадат Македония“, каза Джамбазки.

Той подчерта, че при много от настоящите политици няма сантимент, знание, историческа мисъл и съвест да не предадат тази тема. „Ще кажат: предишните са направили грешка, ние сме направили компромиси и взаимни отстъпки. Те обещаха, че няма да правят повече така. Че няма да горят повече български знамена, но ще ги горят. Че няма да гонят повече българите в Северна Македония, но ще ги гонят. Няма да унищожават историята, но ще го правят. Ето това са важните неща, заради които ние трябва да продължим своята битка, за да оказваме необходимото влияние, тежест и да променяме политиката на българските правителства“, подчерта Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Пореден случай на поругаване на българското знаме в РС Македония. Джамбазки към МВнР: Недопустимо е!

С видеообръщение в академията се включи председателят на партията на ЕКР Джорджия Мелони.

„Нашите ценности и традиции са атакувани по целия свят. Големите финансови компании, големите технологични компании и повечето масови медии изглежда са съюзени в усилията си да изкоренят всичко, което защитава нашата концепция за идентичност и принадлежност. Те се стремят да заменят човешките същества с обезличени индивиди и общности. Искат да ни принизят до перфектните глобални потребители. Междувременно левите политически сили използват Европейския съюз, за ​​да въведат опасни концепции като „култура на отмяна“ и „джендър теория“, каза Мелони. Тя подчерта, че в момента това се превръща предимно в културна битка.

„В тази битка Европа е основно бойно поле, защото тук се крият най-силните корени на нашата цивилизация. Макар да знаем, че здравият разум на повечето хора ги предпазва от глобалисткия наратив, ние трябва да намерим адекватни културни и политически стратегии за защита на нашите идеи и ценности в рамките на Европейския съюз“, настоя лидерът на ЕКР.

Джорджия Мелони обърна специално внимание на защитата на малкия местен бизнес и баланса между бизнеса и опазването на околната среда.

„Основната цел на партията на ЕКР е реформа на ЕС, основана на еврореализма. Реформа, зачитаща суверенитета на нациите и съсредоточена върху икономическото възстановяване, растежа и конкурентоспособността. Първо трябва да се съсредоточим върху пълното възстановяване след Ковид. Трябва да се върнем към икономическия растеж чрез по-справедливото разпределение на благата. Наш приоритет са защитата на малкия бизнес и „реалната икономика“, както и устойчивото развитие с уважение към околната среда, без да се забравя икономическата стабилност на бизнеса. Предизвикателството за едно модерно дясно правителство е да комбинира грижата за околната среда с икономическия растеж. След това трябва да препокрием собствената си идентичност и да защитим фундаменталните принципи на нашето общество, започвайки от семейството и местните общности“, каза Мелони.

Европейският лидер не подмина и кризата в Афганистан, преплетена през настоящето и бъдещето на Европа. „Трябва да се поучим от трагедията в Афганистан, да преразгледаме нашите приоритети и стратегии, засилващи общата ни външна политика и отбрана. Не бива да забравяме, че трябва да продължим борбата срещу ислямския фундаментализъм както вътрешно, така и външно. Трябва да гарантираме, че Европа заедно с нашите международни съюзници отново ще заеме челното си място на глобалната арена, изграждайки алтернатива на огромната сила на Китай. Трябва да се борим срещу регионалния експанзионизъм като този на Ердоганова Турция. Не бива и да забравяме за Африка, която рискува един нов колониализъм. Трябва да се борим за спиране на неконтролираната миграция, вместо да я насърчаваме и да защитаваме религиозната свобода и нашите християнски братя и сестри, които биват обект на гонения по целия свят“, заяви Джорджия Мелони. Тя поздрави Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – за организацията на академията и се обърна директно към участниците в нея.

„Вие сте не само бъдещата надежда за вашата родина България, но и за европейските консерватори. Заедно можем да възстановим нашия континент и да го направим по-силен и по-проспериращ!“, завърши Мелони.

След обръщението й Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – обърна внимание на факта, че нейната партия е стартирала като регионална сила в Италия, а в момента оглавяваната от нея коалиция се бори да е първа политическа сила.

„Чухте какво каза Мелони. Какви са базовите теми, които ще се развиват в Европа. Семейство и антисемейство, глобализъм и антиглобализъм, големи международни компании срещу местния дребен и среден бизнес, нелегалната миграция. Всичко това са темите, които идват с огромна скорост към нас, които ние отдавна сме разпознали и на които ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа отдавна има своите отговори“, заяви Джамбазки.

ВМРО искат референдум за ЛГБТИ+ пропагандата в училище, Македония в ЕС и циганизацията

Приветствие към участниците отправи и кметът на Сандански Атанас Стоянов.

Изказванe пред младите българи и участие в дискусиите, освен Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – и Джорджия Мелони, ще имат Карло Фиданца (съпредседател на групата на ЕКР в ЕП), Хорхе Буксаде (испански представител в ЕП), председателят на ВМРО-БНД Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, политици и общественици.

Валери Зайцев
863 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Ръб

2021.09.09 | 22:14

17
Наздраве Джамбазка, закривай социалните мрежи и пак ще си "върха".
ХХХ

2021.09.04 | 20:11

16
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.04 | 20:07

15
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.04 | 20:01

14
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
ANTIFA

2021.09.04 | 19:57

13
ДЖАМБАЗКИ ПЕДЕРАС

2021.09.04 | 19:36

9
Атаките, които използват ботнет–мрежите, стават все по-чести. Това видяхме през изминалата 2018 г. Стратегията на главният киберпрестъпник (бот–хердер или управляващият ботовете) е да натрупа колкото се може повече ботове – тоест, заразени устройства. След това тези ботове се използват за извършване на едновременни координирани атаки с конкретна цел: преодоляване на киберсигурността на една или няколко системи.

2021.09.04 | 19:48

12
Виж какво става с инстаграм по регионални сървари

2021.09.04 | 19:41

11
Това съм го виждал е cmd прозореца пълен ужъс е

2021.09.04 | 19:38

10
С това никога не можеш да се справиш това са тракери в протокола на пиратски потребители е мрежата използва ресypса им и го пренасочва
НЯМА КАК ПОЛИТИКАТА

2021.09.04 | 17:03

5
ДА ОСТАНЕ ИЗВЪН ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА! ТРЯБВА ДА СЕ СВИКВА С НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ!
Ходещи казани

2021.09.04 | 19:24

8
Освен новия инстpyмент за влияние ако те научим и да си плащаш данъците и застраховките като всички останали грешка няма да имаш
Мунчо

2021.09.04 | 18:28

7
Тоя Джендър пак се появи
РУСКО РОБСТВО

2021.09.04 | 17:12

6
ДВЕ В ЕДНО ЗНАЧИ,ДВЕ БЕКАПЕТА В ЕДНА ЧЕРВЕНА СВИНЯ ПРАСЕДЕНТ. СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА ЩЕ НИ ДАВЯТ В КЕНЕФА НА ИДИОТА ПУТЬО.
НЯМА КАК ПОЛИТИКАТА

2021.09.04 | 17:03

4
ДА ОСТАНЕ ИЗВЪН ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА! ТРЯБВА ДА СЕ СВИКВА С НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ!

Добави коментар

Водещи новини