Джамбазки към КСНС: Нулев мигрантски натиск и незабавно приемане на доброволните отряди към МВР!

  • 16 август 2021 12:39

  • 2953
  • 7
Джамбазки към КСНС: Нулев мигрантски натиск и незабавно приемане на доброволните отряди към МВР!
© Булфото

Нулев мигрантски натиск и незабавно приемане на доброволните отряди към МВР, призова КСНС евродепутатът и зам.-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Само тези мерки ще спрат нелегалните мигранти да залеят България, смята още той. 

Румен Радев свиква КСНС

Българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – отправи към президента на Република България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на предложение с мерки за противодействие на миграционния натиск и защита на националния интерес и суверенитета на страната. Темата ще бъде обсъждана днес на Консултативния съвет по национална сигурност при държавния глава. В официално писмо до институцията евродепутатът призовава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да упражни своите правомощия в Закона за консултативния съвет за национална сигурност и предлага работещи мерки за справяне с миграционния натиск.

На първо място е предложението за нулева миграция и неприемане на мигранти на територията на Република България, тъй като държавата ни не е инициирала и не е страна във военния конфликт. Поради тази причина според Джамбазки българските граждани не следва да бъдат поставяни в риск от посегателства върху личността и собствеността си от потенциални мигранти. Второто предложение, поставено на вниманието на държавния глава, което отправя заместник-председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, е внасяне на искане за спешна промяна в Закона за МВР, която да регламентира правната възможност доброволни отряди да помагат в работата на гранична полиция при защитата на българската граница.

Това е проблем, за който многократно съм алармирал надлежните институции и който заслужава особено внимание, тъй като застрашава националната сигурност и вътрешния ред на България, пише още Джамбазки в официалното писмо до президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Джамбазки за мигрантския натиск: Западните ни съюзници започнаха тази авантюра в Афганистан

Според българския представител в ЕП заедно с пострадалите бежанци, подобно на събитията от преди няколко години, предстоящата вълна от мигранти ще повлече и множество лица, които не отговарят на условията за предоставяне на статут на бежанец. Тези лица ще злоупотребяват с афганистанския произход и ще го използват само и единствено с цел извършване на нерегламентирана миграция по икономически причини. Затова Джамбазки настоява държавният глава да вземе предвид депозираното предложение, тъй като сигурността на Република България е висш приоритет.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призовава служебния кабинет да дава ежедневна справка пред обществото какъв е миграционният натиск и какъв е капацитетът на местата в центровете за временно настаняване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2953 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ANTIFA

2021.08.17 | 13:30

7
ДЖАМБАЗКИ ПЕДЕРАС

2021.08.16 | 21:52

6
Егати и психопата

2021.08.16 | 21:51

5
Този е за лудницата тц тц тц ужас
Този трезвен ли е вече?!

2021.08.16 | 21:01

4
Той ли хвърляше огън върху мирни протестиращи от канцеларията на ВМРО??! Освен това той и Каракачанов са оратори, които нахъсват хората за война, но те се крият и си пазят живота и еврата!.
Лъчо Мозъка

2021.08.16 | 13:39

3
На тази форма на живот само- Наздраве!

2021.08.16 | 12:56

2
И КОЙ ЩЕ ГИ ВОДИ ТИЯ ОТРЯДИ? ПИЯНИЦАТА ОТ СНИМКАТА?
Какъв е този?

2021.08.16 | 12:52

1
Не е ли едно жалко пиянде, което като се нафирка и се качва на кола?

Добави коментар

Водещи новини