Борисов в Разград: Радев раздели държавата тежко, блесна цялата същност на министрите му

  • 20 август 2021 19:57

  • 22479
  • 77
Борисов в Разград: Радев раздели държавата тежко, блесна цялата същност на министрите му
©

"Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме в абсурдна ситуация". Това заяви лидерът на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила си във Фейсбук по време на посещение в Разград.

Бившият премиер беше посрещнат с ръкопляскания от гостите на събитието. Срещата е организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен.

"Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани", каза бившият премиер.

Борисов: Кабинетът на Радев е тежък провал, хората вече се осъзнават

 Той припомни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които уж президентът се кара, двете комисии, които определят бъдещето на България, регионалната и икономиката, са на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", изтъкна Борисов. "ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с така се скараха с Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Тогава и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с си вдигна електората, и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския си го вдигна. Сега правят същото, иначе нямаше как да им дадат двете, комисии, които определят бъдещето на България", добави той.

"Има тежка четвърта вълна, която ни залива. Днес се обадих на проф. Мутафчийски, за да му честитя рождения ден. Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво правят сега. Скоро ще препълнят интензивните, ще препълнят моргите и ще видите тогава какво става", предупреди той.

"Що не ме викнат сега в парламента да ме питат защо не сме купили ваксината Спутник V. Сега в момента в Русия умират по 800 на ден от коронавирус", коментира още Борисов.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

"Тайно се опитва да прави нещо служебното правителство. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че правителството не се справя с нелегалната миграция и центровете са препълнени. Афганистан е друго, тези хора бягат от смъртта", каза Борисов и уточни, че днес за първи път за пет години са поздравили Радев по повод решението му за изтребителите Ф-16.

"Трябваме да съберем цялата ескадрила. Имат 63 депутати от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и това е правилно. Аплодираме това ваше решение. А те ни обясняват, че са пратили писмо, но то не значело нещо. Ами като не значи нищо, не го пращайте", добави лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Платихме 1,8 млрд. за 8 самолета. И ги платихме ние, не ги оставихме на другите. Сега парите за следващите може да ги разсрочим", поясни Борисов и заяви, че ние сме единствените, които не сме помогнали на Турция за пожарите.

"Можеше символично да изпратим една пожарна, да покажем, че като съседът гори, сме готови да помогнем", отсече той.

"В Родопите, и там е много красиво, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията", разкри Борисов. "Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти", обърна се Борисов към гостите на събитието.

"Такива лъжи се изсипаха по мой адрес. Толкова лъжи, не мога да повярвам колко добре го направиха. Но сега им блесна цялата същност. Какви са им кандидатите за министри и как само се карат за постове. И сега искат само актуализация, за да имат едни пари, които да похарчат", каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му те са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. "800 млн. лв. заделихме и платихме", допълни Борисов.

Мая Йорданова
22479 77

Свързани новини

Коментари 77

Добави коментар

2021.08.22 | 01:52

72
Джентьлмен, непринуден, сьрдечен: Ген.Бойко Борисов!Роден и призван да е лидер! На българския политически хоризонт няма по-успешен човек от г-н Борисов.Няма нещо, което да е обещал и да не е изпълнил!

2021.08.22 | 16:06

77
ТОЗИ ПРОСТАК ДА Е ДЖЕНТЪЛМЕН???БОКЛУК РОДЕН ЗА ЛИДЕР?УСПЕШЕН,НО НЕГРАМОТЕН? ТОВА ГО ИМА САМО В БГ!

2021.08.22 | 01:52

73
ЧОВЕКЪТ от НАРОДА, който е сред НАРОДА, и мисли за НАРОДА! Да си жив и здрав, Г-н Премиер! Чакаме си те обратно на руля! ...................

2021.08.22 | 16:05

76
ЗА КОЙ НАРОД? ЕВРЕЙСКИЯТ ???ЗАЩОТО БОКО Е ЧИФУТ!
Наско

2021.08.22 | 09:53

74
Бойко жалее за народа си. Една светла личност в сърцата на истинските българи.

2021.08.22 | 16:05

75
БОКО Е ЧИФУТ! ЕВРЕЙСКОТО МУ ИМЕ Е БАРУХ БЕХАР!
От НАРОДА

2021.08.21 | 21:28

71
А ти ги СРИНА ДО ОСНОВИ.
Dimitri Vegas

2021.08.21 | 14:24

70
Za kvo sa se naredili tiq Na masata ostana li kvo. Se krade v bg.
ХХХ

2021.08.21 | 12:48

69
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Да

2021.08.20 | 23:23

37
Надявам се Борисов да изкара някой интелигентен и фин човек за президент, пред който Радев да бъде каруцар. Защо не и Надежда Нейнски, финна, интелигентна, демократ, красива... Въобще, всичко, зеленият чорап с вдигнат юмрук не е.

2021.08.21 | 10:43

68
Радев е фаворит, Борисов да се кандидатира нали е велик.
Мунчо

2021.08.21 | 10:39

67
Пич времето ти изтече,вече няма значение какво говориш, когато си на власт има,дали ще събереш 1000 човека да им говориш ,колко си велик и кво от това?

2021.08.21 | 07:13

66
Стига вечееее. Спри сееее Дивееш че не си началното място .Колко месеца имаше протести и не разбра ли че народа не те иска .къде си тръгнал ????

2021.08.21 | 07:01

65
ЧИФУТСКИ НЕРЕЗ И ТВОЯТА КОЛЕДА НАБЛИЖАВА!

Добави коментар

Водещи новини