Делян Добрев: Темата на изслушването на министър Живков е лобистки казус, повече от 300 производителя са взели двойно финансиране

  • 19 август 2021 12:20

  • 897
  • 0
© Булфото

Темата на изслушването на министъра на енергетиката е лобистки казус, в който едни 300 и няколко производителя са взели двойно финансиране. Това каза народният представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в процедура по начина на водене.

"И аз не можех да си обясня причаната за това изслушване. Това не е единствената директива, по която закъсняваме със срокове", каза още Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Драгомир Стойнев: Живка Железова трябва да обяви конфликт на интереси по темата с изслушването на министъра на енергетиката

Водещата на заседанието Росица Кирова припомни, че всички сутринта са гласували тази точка да влезе в дневния ред за днес.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
897 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини