Драгомир Стойнев: Живка Железова трябва да обяви конфликт на интереси по темата с изслушването на министъра на енергетиката

  • 19 август 2021 12:03

  • 685
  • 0
© Булфото

Живка Железова трябва да обяви конфликт на интереси по темата с изслушването на министъра на енергетиката. Това каза народният представител от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от парламентарната трибуна в процедура по начина на водене. Живка Железова е вносител на проекта за изслушване на министъра за Директива 2018/2011/ЕО.

"Може би трябваше да подсетите г-жа Железова, че трябва да обяви конфликт на итнереси. Тя съдружник ли е във фотоволтаична централа?", попита Стойнев. Той отправи критика, че цялото Народно събрание ще се занимава с някакъв частен въпрос. Водещата на заседанието Росица Кирова заяви, че приема забележката на Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. "Нямаше как да зная и да предупредя, когото и да е", каза още Стойнев.

От своя страна Живка Железова от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" заяви, че не приема конфликт на интереси. "В случая говорим за директива, в момента вие премествате фокуса, затова че България ще бъде санкционирана", каза още Железова.
Министър Тодоров изрази неудовлетворение от състоянието на летище "София"

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на обяви, че дали някой приема или не приема, може да го каже в къщи. "Тук е българският парламент и той трябва да декларира собственик ли е в дружество. В този случай вие сте собственик на това дружество. Идеята е по-скоро няма нищо лошо в това, колежке, просто трябва да излезете и да декларирате конфликт на интереси", каза още Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в друга процедура по начина на водене.

Росица Кирова заяви, че Живка Железова ще декларира конфликт на интереси, когато зададе въпрос за възобновяеми енергийни източници.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
685 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини