Мустафа Карадайъ: За актуализация на бюджета трябва ясно парламентарно мнозинство

  • 13 август 2021 14:59

  • 2547
  • 4
© Novini.bg

Забавянето на връчването на третия мандат за съставяне на правителство е в правомощията на президента. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, предаде репортер на Novini.bg.

Той коментира и призива на държавния глава Наордното събрание да гласува предложената от служебното правителство актуализация на бюджета. Тепърва ще правим оценки. Нека да видим кой с какви идеи, цели, с какви намерения какви действия извършва. Актуализацията представлява бъдещи политики, които да се реализират. Зад тези бъдещи политики трябва да застава ясно парламентарно мнозинство. Тепърва ще видим кой какво предлага, заяви той.

Ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от доста време призоваваме за нормалност в политиката, което задължително предпоставя съдържателен диалог. Ние призоваваме за възстановяване на демокрацията. Но възстановяването на демокрацията няма как да се се случи с недемократични методи. Този подход допълнително руши демокрацията страната, посочи Карадайъ.

Радев обвърза връчването на следващите мандати с актуализацията на бюджета

В това Народно събрание видяхме нарушаване на Конституцията и законите на страната. Надявам се политиците да си взели поуките, че не могат да прикриват политическата си немощ си с анти-ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с реторика. С анти-ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с реторика не се решават кризите – нито икономическата, нито финансовата, нито здравната и най-вече политическата, каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2547 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.08.13 | 18:44

4
БОКО НЕ Е БЪЛГАРИН! ТОЙ Е ЧИФУТ ПО МАЙКА И ЕВРЕЙСКОТО МУ ИМЕ Е БАРУХ БЕХАР! ТОЙ НЕ Е ЕДИН ОТ НАС!

2021.08.13 | 17:05

2
Сега ще проличи кой го е грижа за хората!

2021.08.13 | 18:44

3
БОКО НЕ Е БЪЛГАРИН! ТОЙ Е ЧИФУТ ПО МАЙКА И ЕВРЕЙСКОТО МУ ИМЕ Е БАРУХ БЕХАР! ТОЙ НЕ Е ЕДИН ОТ НАС!
а бе

2021.08.13 | 16:14

1
ДПС са бандити.

Добави коментар

Водещи новини