ИБГНИ към партиите: Незабавно да се заемем с актуализацията на бюджета

  • 12 август 2021 13:38

  • 1495
  • 3
ИБГНИ към партиите: Незабавно да се заемем с актуализацията на бюджета
© Булфото

„Парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!” се обръща към всички партии в парламента, които твърдят, че ги е грижа за хората. Нека се заемем незабавно с актуализацията на бюджета. Това е единствения начин да бъдат гарантирани пенсиите на възрастните хора, медиците на първа линия да имат своите допълнителни плащания на прага на COVID кризата, бизнесът да получи подкрепа в условията на коронавирус”. С тези думи председателят на ПГ „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че“ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на се обърна към останалите партии в парламента.

От ИБГНИ настояват минималната пенсия да стане 369 лв.  „Трябва да има достатъчно пари за социални плащания, предвид тежката есен и зима заради скока на цените на тока, водата и парното. Така ще предотвратим икономическото бедствие, което ни заплашва”, заяви тя.

Манолова: Смятам, че все още има мостове, които не са изгорени и не всичко е загубено

Предвидени са 400 млн. лв. за мярката 60 на 40 и за „Запази ме". „Ще настояваме по втората мярка да има плащания и за самоосигуряващите се лице", уточни Манолова.

„Актуализацията, която предлага служебния кабинет в  частта пенсии е капан. Разчитайте на нас ще се внесем законопроект за регистрация по ДДС на 200 хил. лв. Очакваме подкрепа от ИТН, заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност от ИБГНИ.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1495 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Слави ИТН

2021.08.20 | 12:49

3
Поздрави с песента на Черно Фередже - Селяни.
Ха-ха

2021.08.12 | 14:23

2
Много сексапилна снимка. В средата има една чанта пълна със ... сексапил.
Дядо Шишарко

2021.08.12 | 14:21

1
Ко не, откъдя на кадя, тия дърти брантии, искат актуализация бря. Искат да наливаме пари, зам служебните Кауни пак да ги окрадат ли бря.

Добави коментар

Водещи новини