Явор Божанков: Не сме деца, за да спорим кой на кого е взел закуската

  • 12 август 2021 10:58

  • 452
  • 2
Явор Божанков: Не сме деца, за да спорим кой на кого е взел закуската
© Bulphoto, архив

Не сме деца на „зелено училище”, за да спорим кой на кого е взел закуската. Не е моментът да мерим его. Това заяви Явор Божанков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в кулоарите на парламента, цитиран от Nova.

"В момента страната ни се намира пред нова COVID вълна, няма пари в бюджета за пенсии”, коментира още той

"Ситуацията в пленарната зала е безпрецедентна. Безпрецедентно е предложено решение да не може да събере кворум, включително от хората, които са го предложили. Нашата позиция е ясно. Волята на кандидата за министър-председател е да се откаже. Въпрос на отговорност, от страна на политическите сили, е час по-скоро това решение да бъде гласувано, за да отворим пътя към третия мандат и да дадем шанс на България да има работещ, редовен кабинет”, отбеляза Божанков. 

Край на драмата: Парламентът прие оттеглянето на Пламен Николов

По темата - в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
452 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЕЛЕКТPА

2021.08.12 | 11:45

2
Чалгаря е прав, защо му е тази власт след като, Импексовите БСПлерасти, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и комунетата от Дай България Гно. ма, Ристю и Купона, не му дават да си избере министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР. Кауна и неговите хора ще крадат, а Слвуца ще го лапа накрая...

2021.08.12 | 11:44

1
Избори! Никакво правителство на БСП.Когато спечелите тогава.

Добави коментар

Водещи новини