ПГ на "БСП за България" се събра на редовно заседание на "Позитано" 20

  • 10 август 2021 15:12

  • 1056
  • 2
ПГ на "БСП за България" се събра на редовно заседание на "Позитано" 20
© Булфото

ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" се събра на редовно заседание на "Позитано"20. Пред медиите Георги Гьоков, член на Изпълнителното бюро, коментира, че ще бъде обсъден седмичният дневен ред на Народното събрание и като част казуса с правителството, предложено от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Според него положението е цайтнот, а левицата е заявила подкрепа по принцип при редица условия.

Малко след началото на заседанието на ПГ "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Станислав Трифонов в обръщение във фейсбук обяви, че няма да внесе за гласуване в пленарната зала проектокабинета на партията.

БСП реши: без подкрепа за кабинета на ИТН, ако не оттеглят Петър Илиев

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Изправи се БГ!Ние идваме!" заявиха, че няма да гласуват за кабинета на ИТН.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1056 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
О

2021.08.12 | 18:51

2
Чакат указания от посолството
мииии

2021.08.10 | 15:35

1
тия пак с палец в -ъза!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини